פשטידות הודו עם פירה תפוחי אדמה-Asiago ציפוי
פשטידות הודו עם פירה תפוחי אדמה-Asiago ציפוי דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת אסיאגו, אפונה קטנה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: Buttermilk צ'ייב & Asiago מחית תפוחי אדמה Gratin, פשטידות בטטה מיני W / קצפת גבינת שמנת קינמון, ו פירה בטטה עם ציפוי מייפל פקאן.
הוראות
מחממים שמן וחמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל וצלצלי שאלוט; מבשלים 6 דקות או עד למכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים אפונה ויין, ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים תרנגול הודו, פטרוזיליה ומרווה.
מערבבים מרק וקמח בקערה קטנה, ומערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת מרק למחבת; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח 1/8 כפית פלפל שחור טחון טרי.
מערבבים את הנותרים 1/8 כפית פלפל, פירה, וגבינה בקערה קטנה. תערובת טורקיה כף באופן שווה לתוך כל 6 (8-אונקיה) ramekins מצופה ספריי בישול. למעלה כל אחד באופן שווה עם תערובת תפוחי אדמה.
מניחים ramekins על תבנית אפייה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה תוסס.
בואו לעמוד במשך 8 דקות לפני ההגשה.