פשטידות יד אגס מתובל
פשטידות יד אגס מתובל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 235 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו נקטר אגבה, הל טחון, שעועית וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: אגס-חמוציות פשטידות יד, פאי אגסים ואגוזי מלך, ו מרציפן אגס פשטידות יד.
הוראות
במחבת סאוט בינונית, מחממים את החמאה עד שהיא נמסה.
מוסיפים את האגסים חתוכים לחמאה ומבשלים עד שהם מתחילים לשחרר קצת נוזל, על 5-6 דקות.
מוסיפים את שעועית וניל( ואת הזרעים), צוף אגבה, תבלינים יבשים וג ' ינג ' ר מגורד. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד שהתערובת מתחילה להתעבות והפרי רך, כ -20 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לחלוטין.
עבודה על משטח מקומח, לגלגל את קרום העוגה כך שהם על 1/3 אינץ ' עבה. באמצעות חותך עגול 3 אינץ ' (השתמשתי מכסה צנצנת גדולה), לחתוך את סיבובים של הבצק.
הוסף כפית גדושה של תערובת לכל סיבוב ולקפל מעל. באמצעות מזלג, מקמט את הקצוות לאטום ולמקם על גיליון אפייה מצופה קלף. לאחר ביצוע, למקם את הפשטידות במקרר במשך 20 דקות.
לפני האפייה, לפרוק כל עוגה על גבי עם שני חריצים קטנים.
צחצח כל אחד עם קצת שטיפת ביצים.
אופים במשך 20-22 דקות (תלוי בתנור שלך) או עד מבעבע וזהוב חום - זה בסדר אם אתה מקבל קצת נוטף מלמעלה וצדדים. הם אמורים להיות כפריים. אפשר להתקרר מעט לפני האוכל-המילוי חם!