קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פשטידות מרנג לימון קטנות

פשטידות מרנג לימון קטנות
פאי מרנג לימון קטן לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 5 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 285 קלוריות . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח זול. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21% , וזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: פשטידות מרנג לימון קטן , פשטידות מרנג לימון קטן , ופשטידות מרנג לימון קטן .

הוראות

1
בקערה מערבבים קמח ומלח; לחתוך קיצור וחמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת כדור. מחלקים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות אפרסקים קלופים פרוסים5 כוסות אפרסקים קלופים פרוסים
5 כוסות תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)5 כוסות תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)
בצקבצק
תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)
2/3 כוס מים (5 אונקיות)2/3 כוס מים (5 אונקיות)
משמשים (מיובשים), קצוציםמשמשים (מיובשים), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
דלעת, שימוריםדלעת, שימורים
2
מגלגלים כל חלק ל-5 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
3
מעבירים לשניים 10 אונקיות. כוסות רפרפת. לחץ על הבצק בגובה של 1-1/8 אינץ' לצדדים של כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
בצקבצק
4
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקיםבוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
5
אופים ב-425 מעלות למשך 7-10 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
שזיפים מיובשים, מגולענים וקצוציםשזיפים מיובשים, מגולענים וקצוצים
6
בסיר מערבבים סוכר, עמילן תירס ומלח. מערבבים בהדרגה מים קרים עד לקבלת מרקם חלק. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקןאננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
2/3 כוס מים (5 אונקיות)2/3 כוס מים (5 אונקיות)
משמשים (מיובשים), קצוציםמשמשים (מיובשים), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ציפוי וניל2 כפות ציפוי וניל
7
מסירים מהאש.
8
מערבבים מחצית מהמילוי החם לתוך חלמון ביצה; להחזיר הכל למחבת. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוג 1 (9 אינץ') עגולהעוגת ספוג 1 (9 אינץ') עגולה
ציוד שתשתמש בו
תריסר טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנותתריסר טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנות
9
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מיץ לימון וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').
5 כוסות תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)5 כוסות תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)
10
יוצקים לתוך קליפות מאפה. בקערה קטנה מקציפים חלבון ביצה וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
דלעת, שימוריםדלעת, שימורים
11
מורחים באופן שווה על המילוי החם, אוטמים את הקצוות לקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת מיכל (8 אונקיות), חתוכה לחתיכותגבינת שמנת מיכל (8 אונקיות), חתוכה לחתיכות
12
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מצננים על רשת למשך שעה; מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
שזיפים מיובשים, מגולענים וקצוציםשזיפים מיובשים, מגולענים וקצוצים

יין מומלץ: קציר מאוחר סוביניון בלאן, יין קרח, יציאה לבנה

קציר מאוחר של סוביניון בלאן, יין אייס ופורט לבן הם בחירה מצוינת עבור פאי מרנג לימון. מכיוון שפאי מרנג לימון הוא די חומצי, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה. The Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן
Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן
קינוח בבקבוק, עם ניחוחות של אגס מיובש, תפוח אפוי, תאנים, מתובל במוסקט, ציפורן, פלפל אנגלי ווניל. משקל בינוני, בהיר ומאוזן להפליא - עם המתיקות הנכונה וחמיצות תוססת.