רביולי עם רוטב עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל רביולי עם רוטב עשבי תיבול-עגבניות. במנה עיקרית זו יש 295 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם רוטב עשבי תיבול-עגבניות, אסקרול קרוע, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רביולי תירס טרי עם רוטב שמנת עשב, רביולי עם רוטב עגבניות שרימפס, ו רביולי ברוטב עגבניות-אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המרכיבים הראשונים 7 במעבד מזון; תהליך עד חלקה, גירוד הצדדים של קערת המעבד מדי פעם.
עבודה עם עטיפה 1 טון וון בכל פעם (לכסות עטיפות שנותרו עם מגבת לחה כדי למנוע מהם להתייבש), כפית על 1 תערובת שעועית כף למרכז עטיפה. לחות קצוות של עטיפה עם מים; מניחים עטיפה אחרת מעל מילוי. קמצוץ 4 קצוות יחד כדי לאטום. חזור עם שאריות עטיפות טון וון ותערובת שעועית.
מניחים רביולי על תבנית אפייה; לתת לעמוד 30 דקות. מבשלים רביולי במים רותחים 2 דקות או עד רך; לנקז היטב. רוטב עשבי תיבול על רביולי.
מקשטים עם גבעולים רוזמרין,אם תרצה.