קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

פשטידות סיר מרק תירס וסרטנים

פשטידות סיר מרק תירס וסרטנים
פשטידות סיר מרק תירס וסרטנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 860 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תיבול של סרטנים, בייקון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו מרק תירס בסיר קרוק, מרק תירס עם בייקון, ו מרק תירס וסרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים קצת שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של הסיר, בתנור הולנדי מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מוסיפים את הגרגר הקצוץ ומעבדים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספקספק
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, סלרי, בצל, שום, צ ' ילה, טימין, תיבול סרטנים, מלח ופלפל לסיר, מכסים, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
תפוח אדמהתפוח אדמה
סלריסלרי
שוםשום
פלפלפלפל
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
טימיןטימין
סרטןסרטן
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את ציר העוף והחלב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
חלבחלב
6
במחבת קטנה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
לטאטא את הקמח ולבשל את roux 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים את החרדל ומעבירים את הנביכה לתערובת מרק. כאשר רביכה התאגדה, מערבבים תירס ולהביא את המרק לבועה, להפחית לעבות מעט. לכבות את החימום, להתקרר לחלוטין, ולאחסן את הארוחה.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
חרדלחרדל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
כדי לשרת, לחמם את התנור ל 425 מעלות F. לפתוח את הבצק מאפה ולבחור את הקערות או תבשילים רדודים בודדים או רמקינים עמוקים שברצונך לשרת. השתמש באחד כתבנית וחתוך 4 צורות מתוך גיליון הבצק, באמצעות סכין חיתוך חדה לתמרן סביב צורת המנה. מסדרים את הבצק על גיליון אפייה שאינו מקל או על גיליון אפייה מצופה קלף. מקציפים את הביצה עם טיפת מים ומברישים את הבצק עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערהקערה
סכיןסכין
תנורתנור
9
אופים 10 עד 12 דקות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
לחמם את המרק, מכוסה, מעל חום מתון עד בועות המרק, ואז לחשוף ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
11
בינתיים, להפעיל את הידיים דרך בשר סרטנים כדי לבדוק פגזים, להשליך את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
12
מפזרים את הסרטן ברוטב חריף ומערבבים לתוך המרק כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
צ אודרצ אודר
סרטןסרטן
13
מגישים את המרק במנות בודדות עם בצק.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר