פשטידות סיר מרק תירס וסרטנים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 860 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תיבול של סרטנים, בייקון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו מרק תירס בסיר קרוק, מרק תירס עם בייקון, ו מרק תירס וסרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים קצת שמן זית כתית אקסטרה, סיבוב של הסיר, בתנור הולנדי מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מוסיפים את הגרגר הקצוץ ומעבדים כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספק
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, סלרי, בצל, שום, צ ' ילה, טימין, תיבול סרטנים, מלח ופלפל לסיר, מכסים, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
תפוח אדמה
סלרי
שום
פלפל
פלפל צ ' ילי
בצל
טימין
סרטן
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים את ציר העוף והחלב ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
חלב
6
במחבת קטנה מעל חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
לטאטא את הקמח ולבשל את roux 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים את החרדל ומעבירים את הנביכה לתערובת מרק. כאשר רביכה התאגדה, מערבבים תירס ולהביא את המרק לבועה, להפחית לעבות מעט. לכבות את החימום, להתקרר לחלוטין, ולאחסן את הארוחה.
מרכיבים שתצטרך
צ אודר
חרדל
קמח לכל מטרה
תירס
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
כדי לשרת, לחמם את התנור ל 425 מעלות F. לפתוח את הבצק מאפה ולבחור את הקערות או תבשילים רדודים בודדים או רמקינים עמוקים שברצונך לשרת. השתמש באחד כתבנית וחתוך 4 צורות מתוך גיליון הבצק, באמצעות סכין חיתוך חדה לתמרן סביב צורת המנה. מסדרים את הבצק על גיליון אפייה שאינו מקל או על גיליון אפייה מצופה קלף. מקציפים את הביצה עם טיפת מים ומברישים את הבצק עם שטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפה
בצק
מים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערה
סכין
תנור
9
אופים 10 עד 12 דקות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
לחמם את המרק, מכוסה, מעל חום מתון עד בועות המרק, ואז לחשוף ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
מרק
11
בינתיים, להפעיל את הידיים דרך בשר סרטנים כדי לבדוק פגזים, להשליך את הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים
קונכיות פסטה
12
מפזרים את הסרטן ברוטב חריף ומערבבים לתוך המרק כדי להתחמם.