קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

פשטידות סיר עוף וירקות עם ציפוי ביסקוויט מקורר

פשטידות סיר עוף וירקות עם ציפוי ביסקוויט מקורר
פשטידות סיר עוף וירקות עם ציפוי ביסקוויט Dilled עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 74 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1032 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עלה דפנה, חמאה, בצק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פשטידות בשר בקר בודדות עם ציפוי ביסקוויט, פשטידות סיר פטריות ועדשים עם ציפוי ביסקוויט גודה, ו פשטידות סיר פטריות ועדשים עם ציפוי ביסקוויט גודה.

הוראות

1
מערבבים עוף, קרביים, מרק ועלה דפנה בסיר גדול. מכסים חלקית; מבשלים עד עוף הוא רק מבושל דרך, סידור מחדש של עוף מדי פעם, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מעבירים עוף לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מרק מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת 2 1/2 כוסות נוזל, על 15 דקות. מסננים מרק; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4
הסר עור ועצמות מחתיכות עוף. קרע בשר לחתיכות בגודל ביס; העבר לקערה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מוסיפים פלפל, בצל וקורנית. Sauté עד בצל הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
7
מוסיפים פטריות. מבשלים עד פטריות מכרז, על 7 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8
מפזרים ירקות עם קמח; קצוץ) 2 דקות. בהדרגה לטאטא במרק מופחת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
מוסיפים ירקות מעורבים. מבשלים עד מרק מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
10
הסר מהחום. מערבבים עוף ושמנת לרוטב; מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. מכסים ומקררים. תתחמם מחדש לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מתלה עמדה בשליש העליון של התנור; מחממים ל 232°. מחלקים תערובת עוף בין שישה 1 3/4 כוס תבשיל בודדים או מנות סופלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מניחים 1 ריבוע 3 אינץ ' unbaked של בצק ביסקוויט על כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
13
אופים עד המילוי מבעבע וביסקוויטים נפוחים וחומים, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.