פשטידות פיצה.
פשטידות פיצה יכולות להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 737 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רוטב עגבניות, מלח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 148 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו פשטידות פיצה..
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 6 (10-אונקיה) ramekins
לרוטב העגבניות: מחממים את שמן הזית בסיר קטן על אש בינונית.
מוסיף את השום, רוזמרין, ופנצ ' טה.
לטגן עד pancetta הוא פריך וזהב, על 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מערבבים לשלב, ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 15 דקות.
מוסיפים את המלח והפלפל. תניח בצד.
מחממים התנור ל 400 מעלות F. בקערה גדולה לשלב את רוטב העגבניות, עוף, ברוקולי, מוצרלה, מלח ופלפל. מערבבים לשלב. מחלקים את תערובת העוף באופן שווה בין ramekins.
מרדדים את הבצק פיצה וחותכים עיגולים עם סכין זיווג כי הם 1 אינץ ' רחב יותר מאשר ramekins.
מניחים את עיגולי הבצק מעל הרמקים המלאים ולחצו למטה כדי לאטום, מקפידים למשוך את הבצק מעבר לקצה הרמקין.
מברישים את החלק העליון של בצק הפיצה בשמן זית ומפזרים גבינת פרמזן.
חותכים חריץ קטן בחלק העליון של בצק הפיצה עם סכין זיווג.
אופים עד קרום הפיצה הוא זהוב, על 25 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב מעט לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון