פשטידות פקאן אישיות עם רוטב קרמל תה מתוק
פשטידות פקאן אישיות עם רוטב קרמל תה מתוק הוא קינוח דרומי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1024 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו קמח, שקיות תה ארל גריי, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 36%. מתכונים דומים: בודדים פקאן עוגות, עוגות בטטה לתינוקות עם רוטב קרמל-פקאן דביק, ו עוגות לבה שוקולד אישיות עם רוטב קרמל.
הוראות
במעבד מזון משלבים את אגוזי הפקאן הטחונים, הקמח, המלח והסוכר.
מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
יוצקים פנימה את החלבון ומערבבים אותו לאגד את הבצק עד שהוא מחזיק יחד מבלי להיות רטוב או דביק מדי. סוחטים כמות קטנה של בצק יחד, אם הוא פירורי, מוסיפים את מי הקרח, 1 כף בכל פעם. עוטפים את הבצק בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
מצפים קלות מגש מאפינס בן 12 כוסות בתרסיס טפלון.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לכ -2 רגל מרובע, ואז משתמשים בקערה קטנה בקוטר 3 אינץ 'או בתבנית טבעת גדולה בגודל 3 אינץ' כמדריך לחיתוך עיגולים. הם צריכים להיות מעט גדולים יותר בקוטר מחור פח המאפינס, כך שכאשר לוחצים עליהם, הקצוות מגיעים בחצי הדרך במעלה דפנות הפח.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערת ערבוב גדולה מערבבים את הביצים עד לקבלת קצף ואז מערבבים פנימה סוכרים. מערבבים פנימה את החמאה המומסת, הווניל, הסירופ והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. מסדרים את אגוזי הפקאן על תחתית קליפות הטארט.
יוצקים את המילוי למילוי הקליפות כמעט עד למעלה.
אופים עד שהמלית מתייצבת ונפוחה מעט, בערך 25 עד 30 דקות. בדוק את התקינות על ידי הדבקת סכין דקה במרכז הפשטידה, אם היא יוצאת די נקייה, כדאי לך ללכת.
מעבירים את הפשטידות למתלה ומצננים.
בזמן שהפשטידה נאפה מכינים את רוטב הקרמל התה המתוק. תתחיל להכין את התה. הביאו לרתיחה 2 כוסות מים קרים בסיר כבד גדול.
מוסיפים את שקיות התה, מכסים ומניחים לתפוח למשך 20 דקות.
הסר את שקיות התה (סחט אותן החוצה) ואז חזור לרתיחה עד שהיא הצטמצמה בחצי - כך שנותרה לך 1 כוס תה חזק באמת.
מוסיפים לסיר את 1/2 כוס הסוכר וממשיכים להתבשל על אש בינונית. מבשלים, מסתחררים את הסיר מסביב, עד שהתערובת בצבע קרמל עמוק ונראית כמו סירופ, בערך 10 דקות. בזהירות לשפוך את השמנת, להיזהר כפי שהוא יהיה בועה למעלה, וממשיכים לבשל עוד 1 דקה.
מגישים עם פשטידות פקאן אישיות וכף גלידת שעועית וניל.
יין מומלץ: מדיירה, פורט Tawny, Pedro Ximenez
מדיירה, נמל טוני ופדרו שימפנסנז הם בחירה מצוינת לעוגת פקאן. פאי פקאן מתוק ואגוזי ראוי ליין שיתאים-ליינות הקינוח האלה יש את המתיקות הנכונה ואת התווים האגוזיים. אתה יכול לנסות את אחוזת אשברוק ורדלו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-21 דולר לבקבוק.
![אשברוק אסטייט ורדלו]()
אשברוק אסטייט ורדלו
סגנון תוסס, לא מעוצב של ורדלו עם מלקות של ניחוחות פירות על האף מתחתן עם טעמי פירות טרופיים ורמזים של תבלינים על החיך. היין נשאר ממוקד ומסיים פריך ויבש אך בעל אורך עוצמתי ומרענן שהופך את היין הזה לליווי המושלם למנות חריפות וטעימות מלאות. מפורסם בחומציות הטבעית שלו, מגוון זה מזדקן יפה. מרתפים במשך יותר מחמש שנים מתגמלים עם תבלינים ויערה מורכבים ופיתוח דמויות אגוזים וטוסטים.