קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

פשטידת בשר הפסחא של סבתא מרינו

פשטידת בשר הפסחא של סבתא מרינו
פאי הבשר של סבתא מרינו עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, פטרוזיליה, סלמי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: פשטידת בשר פסחא, סטייק סן מרינו, ו הג'ינג'ים של סבתא (עוגיות זנגביל).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
קרע את הנקניק ואת הסלמי לחתיכות קטנות והנח בקערה בינונית. מערבבים את גבינת ריקוטה, ביצה ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד. לחץ על קרום עוגה אחד לתוך צלחת פאי 9 אינץ ' ולמלא בתערובת הבשר. מכסים עם קרום העוגה האחר ולחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
קרום עוגהקרום עוגה
פטרוזיליהפטרוזיליה
סלאמיסלאמי
בשרבשר
ביצהביצה
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חותכים כמה חריצים בחלק העליון כדי לפרוק קיטור.
4
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מוגדר. מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד קר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור