אם יש לך בערך 1 שעה כדי לבלות במטבח, פאי דגים & אצבע יכול להיות מרהיב pescatarian מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, גבינה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טורפדו אצבע דגים, טאקו אצבעות דגים, ו סארני אצבע דג תוצרת בית.
הוראות
1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את הקמח בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומוסיפים לקמח.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
מוסיפים את שיבולת השועל, באמצעות מזלג, מועכים את החמאה לתוך הקמח ושיבולת השועל עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם גדולים. זה יכול לקחת ילד עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
5
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד מעורבבים יחד היטב. שים את זה בצד בזמן שאתה מכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1
חותכים את הבקלה לחתיכות בגודל אצבע ומניחים בצלחת חסינת תנור החמאה. לקלף את הגזר לחתוך לחתיכות את הגודל והצורה של האצבע הקטנה שלך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
שים את הגזר באותו צלחת כמו הבקלה, ולאחר מכן להוסיף את האפונה ואת הסרטנים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
1
מניחים את החמאה לסיר ומאפשרים להמיס מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר את הסיר מהחום, ולאחר מכן להוסיף את הקמח, ערבוב כדי ליצור משחה חלקה עבה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מניחים את הסיר בחזרה על החום ומבשלים 2 דקות כדי להסיר את הטעם עמילני. בהדרגה להוסיף את החלב, קצת בכל פעם, ומערבבים עם כף עץ, לוודא כי אין גושים מופיעים, עד שיש לך רוטב חלק. תערובת זו צריכה להיות דומה עקביות של קרם כפול. כאשר הרוטב הגיע לרתיחה, להנמיך את החום ומבשל במשך 2 דקות. מתבלים עם פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפול
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודו
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הפטרוזיליה ואת עלה המפרץ, ואז לשפוך את הרוטב על הדגים, גזר ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1
מפזרים את ציפוי שעשית קודם לכן על הדגים ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
2
מניחים את המנה לתוך התנור, ואז אופים במשך כ 20-25 דקות או עד ציפוי זהוב ופריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
3
מוציאים מהתנור ומגישים עם סלט פריך או ירקות שורש מחית
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.