פשטידת דגים ואצבע
אם יש לך בערך 1 שעה כדי לבלות במטבח, פאי דגים & אצבע יכול להיות מרהיב pescatarian מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, גבינה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טורפדו אצבע דגים, טאקו אצבעות דגים, ו סארני אצבע דג תוצרת בית.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מניחים את הקמח בקערת ערבוב גדולה.
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומוסיפים לקמח.
מוסיפים את שיבולת השועל, באמצעות מזלג, מועכים את החמאה לתוך הקמח ושיבולת השועל עד שהתערובת נראית כמו פירורי לחם גדולים. זה יכול לקחת ילד עד 5 דקות.
מוסיפים את הגבינה ומערבבים עד מעורבבים יחד היטב. שים את זה בצד בזמן שאתה מכין את המילוי.
חותכים את הבקלה לחתיכות בגודל אצבע ומניחים בצלחת חסינת תנור החמאה. לקלף את הגזר לחתוך לחתיכות את הגודל והצורה של האצבע הקטנה שלך.
שים את הגזר באותו צלחת כמו הבקלה, ולאחר מכן להוסיף את האפונה ואת הסרטנים.
מניחים את החמאה לסיר ומאפשרים להמיס מעל חום בינוני.
הסר את הסיר מהחום, ולאחר מכן להוסיף את הקמח, ערבוב כדי ליצור משחה חלקה עבה.
מניחים את הסיר בחזרה על החום ומבשלים 2 דקות כדי להסיר את הטעם עמילני. בהדרגה להוסיף את החלב, קצת בכל פעם, ומערבבים עם כף עץ, לוודא כי אין גושים מופיעים, עד שיש לך רוטב חלק. תערובת זו צריכה להיות דומה עקביות של קרם כפול. כאשר הרוטב הגיע לרתיחה, להנמיך את החום ומבשל במשך 2 דקות. מתבלים עם פלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הפטרוזיליה ואת עלה המפרץ, ואז לשפוך את הרוטב על הדגים, גזר ואפונה.
מפזרים את ציפוי שעשית קודם לכן על הדגים ורוטב.
מניחים את המנה לתוך התנור, ואז אופים במשך כ 20-25 דקות או עד ציפוי זהוב ופריך.
מוציאים מהתנור ומגישים עם סלט פריך או ירקות שורש מחית
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.