פשטידת דגים נפלאה היא pescatarian ומספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 691 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו א) הקיץ התעכב ; או, האדוק undyed, ב) בסוף השבוע האחרון היה הקצאת הקיץ של השנה-מקווה שאתה נהנה מזה, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל דגים נהדר, פאדג'נהדר, ו פריטטה נהדרת.
הוראות
1
מקלפים ומרתיחים את תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
הסר את העור מהדגים (במידת הצורך) וחתוך לחתיכות 3cm. בסיר גדול, מערבבים 350מ " ל של חלב, שמנת, יין, עלה דפנה ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום ולהעביר את נתחי הדגים על צלחת לנקז. מסננים ושומרים את הנוזל, ומפזרים את הדגים המבושלים כמו גם את הסרטנים מעל הבסיס של תנור רדוד גדול dish.In סיר נקי, להמיס 50 גרם של החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב. מבשלים 1 דקה, ואז להסיר מהחום. בהדרגה להוסיף את נוזל הבישול מהדגים, לטאטא אותו קצת בכל פעם ולאחר מכן לחזור לחום. מביאים בעדינות לרתיחה ולאפשר להתבשל בעדינות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.