קושיקשה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

פשטידת דגים עם ציפוי בטטה

פשטידת דגים עם ציפוי בטטה
אם $6.43 למנה נופל בתקציב שלך, פשטידת דגים עם ציפוי בטטה עשויה להיות עצומה pescatarian מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שרימפס, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת בטטה עם ציפוי פקאן, בטטה אפויה עם ציפוי, ו וופלים בטטה עם ציפוי אגוז (מתכונים דומים).

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.