קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פשטידת דלעת רזה

פשטידת דלעת רזה
אם יש לכם סוכר, קמח זהב, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, מערבבים קמח, 1 כפית סוכר, 1/4 כפית מלח ושמן עם מזלג עד מעורב היטב. מערבבים בחלב, 1 כף בכל פעם, משליכים במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה. לעצב מאפה לכדור, באמצעות הידיים. לחץ על מאפה בתחתית ולמעלה בצד של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'; חליל לפי הצורך או לחץ על מאפה לקצה העליון של צלחת עוגה עם אצבעות או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה מעט עם מקציף חוט או מקצף ביצים. לנצח הנותרים מילוי מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים מילוי לתוך צלחת עוגה מאופה; בזהירות במקום על מתלה תנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
אופים 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. cover קצה קרום העוגה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
אופים כ 45 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על קירור מדף לפחות 1 שעה לפני ההגשה. לאחר הקירור, העוגה יכולה להישאר בטמפרטורת החדר עד 5 שעות נוספות, ואז צריך להיות מכוסה ומקורר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד