פשטידת דלעת רזה
אם יש לכם סוכר, קמח זהב, תבלין פשטידת דלעת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, מאפינס פאי דלעת, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, מערבבים קמח, 1 כפית סוכר, 1/4 כפית מלח ושמן עם מזלג עד מעורב היטב. מערבבים בחלב, 1 כף בכל פעם, משליכים במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה. לעצב מאפה לכדור, באמצעות הידיים. לחץ על מאפה בתחתית ולמעלה בצד של צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'; חליל לפי הצורך או לחץ על מאפה לקצה העליון של צלחת עוגה עם אצבעות או מזלג.
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה מעט עם מקציף חוט או מקצף ביצים. לנצח הנותרים מילוי מרכיבים.
יוצקים מילוי לתוך צלחת עוגה מאופה; בזהירות במקום על מתלה תנור.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°. cover קצה קרום העוגה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים כ 45 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב על קירור מדף לפחות 1 שעה לפני ההגשה. לאחר הקירור, העוגה יכולה להישאר בטמפרטורת החדר עד 5 שעות נוספות, ואז צריך להיות מכוסה ומקורר.