קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי

פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי
פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, פלפל סצ'ואן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. האוכל הביא לך אותו. נסו פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.לעטוף לחלוטין את הדלעת בנייר כסף, למקם אותו על תבנית אפייה, ואופים עד רך מאוד, 6 עד 8 שעות.כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את רדיד לשבור את הדלעת לפתוח עם הידיים. באמצעות כף, לגרוף את הבשר לתוך קערה גדולה, להשליך את הזרעים והעור.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מניחים את החמאה והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות בינונית גבוהה עד חיוור בצבע ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד incorporated. כבה את המיקסר והוסף את הקמח, קורנפלור ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים על מהירות נמוכה, בהדרגה להגדיל את המהירות למדיום, עד הבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בחוזקה בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה. אתה רק צריך דיסק 1 עבור מתכון זה. להכניס למקרר או להקפיא את הדיסק השני לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קמח קל משטח עבודה נקי ומגלגל דיסק 1 של בצק לסיבוב 12 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק, זמירה בתוך 1 אינץ ' של הצלחת. מקפלים את הבצק העודף מתחת וצביטה כדי ליצור קצה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים במקרר בעוד התנור מסיים להתחמם, לפחות 15 דקות.קו הקרום עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לעקוף את הקצה על ידי 1 אינץ', ולאחר מכן למלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים עד הקרום מוגדר חום בהיר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף או לסכל ולהמשיך לאפות עד הקרום יבש למגע, על 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מניחים את מקל הקינמון, כוכב אניס, ציפורן, כוסברה, גרגרי ערער, פלפל סצ ' ואן, זרעי הל במחבת קטנה על חום בינוני וטוסט, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
זרעי הלזרעי הל
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
להעביר תבלין או מטחנת קפה לטחון לאבקה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהחלמונים נשברים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החלב המרוכז, 2 כוסות של פירה דלעת, ו 2 3/4 כפיות של תערובת התבלינים לטאטא עד חלקה. (לאחסן את תערובת התבלינים הנותרת במיכל אטום במקפיא.)
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את תערובת הדלעת לתוך קרום העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
5
אופים עד המילוי מוגדר באמצע ואת הקצוות נפוחים, על 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הסוכר החום, קמח, ומלח בקערה בינונית ומערבבים לשלב. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את האגוזים וזורקים עם האצבעות לשלב.לסחוט גושים של התערובת בין האצבעות כדי ליצור חתיכות בצורה לא סדירה על הגודל של קשיו. הפוך את התערובת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
קשיוקשיו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים עד חום זהוב האגוזים קלויים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מניחים את המחבת על מתלה לגרד את streusel מהמחבת עם מרית שטוחה, ואז להפיץ שוב לתוך שכבה אפילו. מגניב לחלוטין ומפזרים באופן שווה על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף