קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי

פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי
פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, פלפל סצ'ואן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. האוכל הביא לך אותו. נסו פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.לעטוף לחלוטין את הדלעת בנייר כסף, למקם אותו על תבנית אפייה, ואופים עד רך מאוד, 6 עד 8 שעות.כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את רדיד לשבור את הדלעת לפתוח עם הידיים. באמצעות כף, לגרוף את הבשר לתוך קערה גדולה, להשליך את הזרעים והעור.
מרכיבים שתצטרך
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
מניחים את החמאה והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות בינונית גבוהה עד חיוור בצבע ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד incorporated. כבה את המיקסר והוסף את הקמח, קורנפלור ומלח.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים על מהירות נמוכה, בהדרגה להגדיל את המהירות למדיום, עד הבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בחוזקה בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה. אתה רק צריך דיסק 1 עבור מתכון זה. להכניס למקרר או להקפיא את הדיסק השני לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קמח קל משטח עבודה נקי ומגלגל דיסק 1 של בצק לסיבוב 12 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק, זמירה בתוך 1 אינץ ' של הצלחת. מקפלים את הבצק העודף מתחת וצביטה כדי ליצור קצה דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים במקרר בעוד התנור מסיים להתחמם, לפחות 15 דקות.קו הקרום עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לעקוף את הקצה על ידי 1 אינץ', ולאחר מכן למלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים עד הקרום מוגדר חום בהיר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף או לסכל ולהמשיך לאפות עד הקרום יבש למגע, על 8 עד 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1
מניחים את מקל הקינמון, כוכב אניס, ציפורן, כוסברה, גרגרי ערער, פלפל סצ ' ואן, זרעי הל במחבת קטנה על חום בינוני וטוסט, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי ערערגרגרי ערער
זרעי הלזרעי הל
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בואו להתקרר לחלוטין.
3
להעביר תבלין או מטחנת קפה לטחון לאבקה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהחלמונים נשברים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את החלב המרוכז, 2 כוסות של פירה דלעת, ו 2 3/4 כפיות של תערובת התבלינים לטאטא עד חלקה. (לאחסן את תערובת התבלינים הנותרת במיכל אטום במקפיא.)
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
יוצקים את תערובת הדלעת לתוך קרום העוגה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
צבע מאכל אדום וצהוב, אם רוציםצבע מאכל אדום וצהוב, אם רוצים
5
אופים עד המילוי מוגדר באמצע ואת הקצוות נפוחים, על 50 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את הסוכר החום, קמח, ומלח בקערה בינונית ומערבבים לשלב. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את האגוזים וזורקים עם האצבעות לשלב.לסחוט גושים של התערובת בין האצבעות כדי ליצור חתיכות בצורה לא סדירה על הגודל של קשיו. הפוך את התערובת על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
קשיוקשיו
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
אופים עד חום זהוב האגוזים קלויים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים את המחבת על מתלה לגרד את streusel מהמחבת עם מרית שטוחה, ואז להפיץ שוב לתוך שכבה אפילו. מגניב לחלוטין ומפזרים באופן שווה על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)