פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי
פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי היא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, פלפל סצ'ואן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. האוכל הביא לך אותו. נסו פשטידת הדלעת של בוריס פורטנוי, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.לעטוף לחלוטין את הדלעת בנייר כסף, למקם אותו על תבנית אפייה, ואופים עד רך מאוד, 6 עד 8 שעות.כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר את רדיד לשבור את הדלעת לפתוח עם הידיים. באמצעות כף, לגרוף את הבשר לתוך קערה גדולה, להשליך את הזרעים והעור.
מניחים את החמאה והסוכר במערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות בינונית גבוהה עד חיוור בצבע ורך, על 3 דקות.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד incorporated. כבה את המיקסר והוסף את הקמח, קורנפלור ומלח.
מערבבים על מהירות נמוכה, בהדרגה להגדיל את המהירות למדיום, עד הבצק פשוט מגיע יחד, על 1 דקה.מחלקים את הבצק לשניים ויוצרים כל חצי לדיסק. לעטוף כל דיסק בחוזקה בניילון נצמד ולקרר לפחות 1 שעה. אתה רק צריך דיסק 1 עבור מתכון זה. להכניס למקרר או להקפיא את הדיסק השני לשימוש נוסף.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. קמח קל משטח עבודה נקי ומגלגל דיסק 1 של בצק לסיבוב 12 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'. קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק, זמירה בתוך 1 אינץ ' של הצלחת. מקפלים את הבצק העודף מתחת וצביטה כדי ליצור קצה דקורטיבי.
מניחים במקרר בעוד התנור מסיים להתחמם, לפחות 15 דקות.קו הקרום עם פיסת נייר קלף או רדיד אלומיניום גדול מספיק כדי לעקוף את הקצה על ידי 1 אינץ', ולאחר מכן למלא אותו עם משקולות עוגה או שעועית יבשה.
אופים עד הקרום מוגדר חום בהיר, על 20 דקות.
הסר את משקולות העוגה ואת נייר קלף או לסכל ולהמשיך לאפות עד הקרום יבש למגע, על 8 עד 10 דקות יותר.
מניחים את מקל הקינמון, כוכב אניס, ציפורן, כוסברה, גרגרי ערער, פלפל סצ ' ואן, זרעי הל במחבת קטנה על חום בינוני וטוסט, רועד את המחבת מדי פעם, עד ריחני, על 3 דקות.
להעביר תבלין או מטחנת קפה לטחון לאבקה עדינה.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את הביצים בקערה גדולה ומקציפים עד שהחלמונים נשברים.
מוסיפים את החלב המרוכז, 2 כוסות של פירה דלעת, ו 2 3/4 כפיות של תערובת התבלינים לטאטא עד חלקה. (לאחסן את תערובת התבלינים הנותרת במיכל אטום במקפיא.)
יוצקים את תערובת הדלעת לתוך קרום העוגה מוכן.
אופים עד המילוי מוגדר באמצע ואת הקצוות נפוחים, על 50 עד 60 דקות.
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את הסוכר החום, קמח, ומלח בקערה בינונית ומערבבים לשלב. באמצעות בלנדר מאפה או האצבעות שלך, לחתוך את החמאה לתוך החומרים היבשים עד מופחת חתיכות בגודל אפונה.
מוסיפים את האגוזים וזורקים עם האצבעות לשלב.לסחוט גושים של התערובת בין האצבעות כדי ליצור חתיכות בצורה לא סדירה על הגודל של קשיו. הפוך את התערובת על תבנית אפייה.
אופים עד חום זהוב האגוזים קלויים, על 8 דקות.
מניחים את המחבת על מתלה לגרד את streusel מהמחבת עם מרית שטוחה, ואז להפיץ שוב לתוך שכבה אפילו. מגניב לחלוטין ומפזרים באופן שווה על העוגה.