תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בסגנון הולנדי פאי טורקיה סיר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1557 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. לך לחנות ותביא גזר לבן, קמח, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח. תוך ערבוב עם כף עץ, לאט לשפוך את הקרם למרכז הקערה, ולהמשיך לערבב עד הבצק רק צורות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות ומתגלגלים למלבן עבה 3/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות
3
חותכים את הבצק ל -6 ריבועים גדולים ושווים בגודל ומעבירים אותם לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. (הביסקוויט עשוי להיות מוכן עד adayin מראש.)
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את שד ההודו במחבת צלייה גדולה, מכסים במניות העוף, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צלוי עד שרק מבושל דרך ומד חום לקרוא מיידית מוכנס בשד קורא 165 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)
חצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשום
3
להעביר את השד טורקיה לצלחת ולתת מגניב. משוך את טורקיה לחתיכות קטנות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
להעביר את ציר העוף לסיר, להביא לרתיחה, ולצמצם 1 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר קטן. במחבת צלייה אחרת, לזרוק יחד את הגזר, רוטבאגה, גזר לבן, ולפת עם חמאה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להשחמה ומכרז, כ -35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
שמן זית, לקלייה
הודו מבושל מגורר (או עוף)
גב שומן חזיר
לפת
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
חום 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ -10 דקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
9
בינתיים, לחמם את שאר 2 כפות חמאה בסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
11
מוסיפים את ציר עוף מופחת, מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
12
בעוד הרוטב מתבשל, אופים את הביסקוויטים עד חום זהוב, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מערבבים את השמנת לתוך הרוטב ולחזור לרתיחה. מערבבים את טורקיה משוכה, ירקות קלויים, תערובת בצל פטריות, טימין, ופטרוזיליה. מתבלים את המילוי במלח ופלפל, לפי הטעם. (המילוי יכול להיות מוכן עד 3 ימים מראש, וחומם מחדש לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
מחלקים את המילוי החם בין 6 קערות רחבות 12 אינץ ' מחוממות.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה