פשטידת הודו בסגנון הולנדי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בסגנון הולנדי פאי טורקיה סיר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1557 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. לך לחנות ותביא גזר לבן, קמח, עלי קורנית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח. תוך ערבוב עם כף עץ, לאט לשפוך את הקרם למרכז הקערה, ולהמשיך לערבב עד הבצק רק צורות.
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות ומתגלגלים למלבן עבה 3/4 אינץ'.
חותכים את הבצק ל -6 ריבועים גדולים ושווים בגודל ומעבירים אותם לתבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש. (הביסקוויט עשוי להיות מוכן עד adayin מראש.)
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מניחים את שד ההודו במחבת צלייה גדולה, מכסים במניות העוף, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צלוי עד שרק מבושל דרך ומד חום לקרוא מיידית מוכנס בשד קורא 165 מעלות F.
להעביר את השד טורקיה לצלחת ולתת מגניב. משוך את טורקיה לחתיכות קטנות ולהניח בצד.
להעביר את ציר העוף לסיר, להביא לרתיחה, ולצמצם 1 1/2 כוסות.
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר קטן. במחבת צלייה אחרת, לזרוק יחד את הגזר, רוטבאגה, גזר לבן, ולפת עם חמאה ועונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להשחמה ומכרז, כ -35 עד 40 דקות.
חום 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב, עד שקוף, על 6 עד 8 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ -10 דקות. תניח בצד.
בינתיים, לחמם את שאר 2 כפות חמאה בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות.
מוסיפים את ציר עוף מופחת, מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום ומבשלים במשך 15 דקות.
בעוד הרוטב מתבשל, אופים את הביסקוויטים עד חום זהוב, כ -15 דקות.
מערבבים את השמנת לתוך הרוטב ולחזור לרתיחה. מערבבים את טורקיה משוכה, ירקות קלויים, תערובת בצל פטריות, טימין, ופטרוזיליה. מתבלים את המילוי במלח ופלפל, לפי הטעם. (המילוי יכול להיות מוכן עד 3 ימים מראש, וחומם מחדש לפני ההגשה.)
מחלקים את המילוי החם בין 6 קערות רחבות 12 אינץ ' מחוממות.
מניחים ביסקוויט במרכז כל ומגישים מיד.