פשטידת הודו עם ציפוי אוכמניות ותפוז תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת טורקיה עם מאפין תירס אוכמניות ותפוז תוספת. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 885 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 57 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו צ'דר חריף, חלב, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב שיבולת השועל בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם מילוי שיבולת שועל פקאן כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, מאפין אוכמניות כתום, ו ציפוי חמוציות כתום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן עם המתלה בשליש העליון של התנור.
טוסט אגוזי מלך במחבת קטנה על אש בינונית עד ריחני.
מחממים את EVOO, סיבוב של המחבת, במחבת גדולה או בתנור הולנדי עם מכסה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים 3 כפות חמאה למחבת ולהמיס. לאחר מכן מוסיפים את הסלרי, גזר, עלה דפנה ובצל. לאחר מכן, מתבלים במלח, פלפל וקורנית. מכסים חלקית את המחבת ומזיעים את הירקות במשך 7 עד 8 דקות.
הסר את המכסה, מפזרים את הירקות עם הקמח ומערבבים 1 דקה. ואז לטאטא ב 2 1/2 כוסות ציר עוף ומבשלים לעבות.
מוסיפים את ההודו ומחממים דרכו. להפחית את החום לרתיחה ולהסיר את עלה דפנה.
בינתיים, לחמם את הנותרים 1 1/2 כוסות עוף חלב לרתיחה נמוכה.
להקציף פולנטה ו לעבות, 2 עד 3 דקות.
מפזרים את הפולנטה עם קצת מלח ומערבבים במחצית הצ ' דר, רוטב חמוציות, דבש, גרידת תפוז, אגוזי מלך ואת שאר 2 כפות חמאה. כף ולהפיץ את הפולנטה על החלק העליון של מילוי טורקיה ולפזר את צ ' דר הנותרים מעל. לצלות לבראון ולהגדיר את החלק העליון, 1 עד 2 דקות.