פשטידת עוף IX
פשטידת עוף IX עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, חמאה, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקרום העוגה unbaked אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש-טארט פטל כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 43%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C.)
בסיר, לשלב עוף, גזר, אפונה וסלרי.
מוסיפים מים לכיסוי ומרתיחים במשך 15 דקות.
הסר מהחום, לנקז ולהניח בצד.
בסיר מעל חום בינוני, לבשל בצל בחמאה עד רך שקוף. מערבבים בקמח, מלח, פלפל וזרע סלרי. מערבבים לאט במרק עוף וחלב. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד עבה.
מניחים את תערובת העוף בקרום העוגה התחתון.
יוצקים תערובת נוזלית חמה מעל. מכסים עם קרום העליון, חותכים קצוות חותם, וחותכים בצק עודף. הפוך כמה חריצים קטנים בחלק העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 עד 35 דקות, או עד מאפה זהוב חום ומילוי הוא מבעבע. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.