תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת עוף ג'רמי ו Jasmin. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . גשו לסופר וקנו בצל, קמח, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מחממים חמאה בסיר על חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל עד רך שקוף, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מפזרים קמח, מלח, פלפל שחור, וזרע סלרי על בצל; מערבבים עד מצופה. לאט לאט לשפוך מרק חלב על תערובת בצל, ערבוב כל הזמן. מביאים תערובת על אש בינונית נמוכה ומבשלים עד מעובה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
זרעי סלרי
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
הסר סיר מחום.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
הקש 1 קרום עוגה לתוך צלחת פאי 9 אינץ'. ממלאים את הקרום עם עוף, תירס, שעועית ירוקה וגזר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
6
יוצקים תערובת נוזלית חמה על מילוי. מכסים את העוגה עם קרום העוגה שנותר, חותכים את הקצוות, וחותכים את הבצק העודף.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
7
חותכים כמה חריצים לתוך הקרום העליון לאוורור במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי מבעבע, 30 עד 35 דקות. מגניב במשך 10 דקות לפני ההגשה.