פשטידת עוף חצי סהר
פשטידת עוף חצי סהר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך מלח, עוף, ירקות עמק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
תנור חום עד 204°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול.
תרסיס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל; מבשלים 3 דקות. מערבבים שום, טימין, מלח ופלפל; לבשל 2 דקות יותר או עד הבצל הוא רך.
בקערה גדולה, מערבבים תערובת בצל, מרק, שמנת חמוצה, עוף וירקות. כפית לתבנית אפייה.
על משטח מקומח קלות, לפרוש בצק לתוך 1 ארוך 13x9 אינץ ' מלבן; בתקיפות ניקוב עיתונות וקצוות לאטום.
מניחים בצק על מילוי. מקפלים על קצוות כדי להתאים בתוך תבשיל.
חותכים חריצים קטנים בחלק העליון של הבצק.
אופים 20 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק ומילוי הוא מבעבע.