פשטידת עוף מצופת עשב מתובל
. אם יש לכם חמאה, עשבי תיבול, בצק עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, תבלין מלוח מצופה עוף עם קישואים תפוחי אדמה מטוגנים, ו כיסי פשטידת עוף.
הוראות
להפשיר את גיליון מאפה בטמפרטורת החדר במשך 40 דקות או עד שזה קל להתמודד.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מערבבים את הביצה והמים עם מזלג בקערה קטנה.
מערבבים את העוף וירקות בתבנית אפייה רדודה 13x9 אינץ'. תניח בצד.
מחממים את החמאה בסיר 2 ליטר מעל חום בינוני.
מוסיף את הקמח ומבשל במשך 3 דקות, ערבוב כל הזמן. בהדרגה מערבבים את המרק לסיר וחום לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להפחית את החום נמוך לבשל במשך כ 3 דקות או עד התערובת מתעבה.
לפרוש את גיליון מאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים את הסדין למלבן 13x9 אינץ'.
מניחים את המאפה על תערובת העוף, בעדינות לחיצה על המאפה עד קצה המנה לאטום. חליל הקצוות אם תרצה.
מברשת עם תערובת הביצה ומפזרים עם עשבי תיבול.
חותכים כמה חריצים ארוכים 2 אינץ ' על החלק העליון.
אופים במשך 25 דקות או עד הזהב ומילוי הוא מבעבע.