פשטידת עוף עם קרום מתפורר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת עוף עם קרום פתיתי. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם אפונה, שמן צמחי, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 ° F. על משטח מקומח קלות, unroll בצק עלים. עם מערוך, להתגלגל לתוך 11 אינץ ' מרובע.
חותכים פינות לעשות סיבוב 11 אינץ'.
חותכים חריצים או עיצובים קטנים בכמה מקומות במאפה; להפריש.
במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים כ 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד במרכז.
מוסיפים בצל וגזר; מבשלים 5 דקות, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות פריכים.
הסר מהחום; מערבבים באפונה.
בקערה בינונית, לנצח את החומרים הנותרים למעט ביצה עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים לתוך תערובת עוף במחבת. כף לצלחת עוגת זכוכית עמוקה צלחת 9 אינץ'.
מניחים מאפה מעל מילוי המאפשר לתלות על קצה.
מברשת קרום עם ביצה מוכה. כיסוי קצה הקרום עם רצועות של נייר כדי למנוע השחמה מוגזמת.
אופים 20 עד 25 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.