ניתן להכין את המתכון עוגת שוקולד-תפוז בערך 4 שעות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 36. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לך אבקת סוכר3 כפות חלב, שוקולד צ'יפס מריר, שמן חריע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה הוא רע למדי. פופס עוגת וניל תפוז חמוציות, רזה כתום סודה ליל כל הקדושים עוגת פופס, ו פופס עוגת נצנצים זהב (פופס עוגת לימון) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 36 ארטיק מקלות
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיק
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה עם מסגרת בגודל 11 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הניחו פיסת נייר קלף על תבנית האפייה, מה שמאפשר לעודף ליפול על הצדדים. ריססו את נייר הקלף בתרסיס הבישול. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה סוכר מגורען על מהירות גבוהה עד אור רכה, על 1 דקה. מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
7
מגרדים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ומורחים את הבלילה לקצוות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים עד שבודק עוגה יוצא נקי, 12 עד 15 דקות. מגניב במחבת במשך 30 דקות. בעזרת עודף הקלף להרמה מוציאים בזהירות את העוגה מתבנית האפייה ומצננים לחלוטין על רשת למשך כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
לציפוי: בזמן שהעוגה מתקררת, שלבו בקערה בינונית את הסוכר, החלב, תמצית הווניל והחמאה של הקונדיטורים. בעזרת מערבל ידני חשמלי, שלבו את החומרים עד לקבלת תערובת חלקה, הוסיפו עוד חלב במידת הצורך (הציפוי צריך להיות נוקשה). מוסיפים בהדרגה את צבע המאכל הכתום עד לצבע הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
צבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונלי
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
חותכים את העוגה המצוננת לשניים. בעזרת סכין משוננת חותכים את השכבה העליונה של חצאי העוגה ליצירת משטח שטוח.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
11
מורחים את הציפוי על מחצית העוגה. למעלה עם חצי העוגה השנייה. מקררים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד זיגוג יש להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
שלבו את השוקולד ושמן החריע בקערה קטנה והניחו מעל סיר מים בקושי רותחים. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זעפרן
זילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מרפדים תבנית בנייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
חותכים את העוגה לריבועים בגודל 1 1/4 אינץ'. הכנס מקל ארטיק לקצה כל ריבוע עוגה. טובלים את ריבועי העוגה בשוקולד המומס ומנערים עודפי שוקולד. מקשטים בזילוף ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. חזור על הפעולה עם שאר ריבועי העוגה. מקררים את הקופצים עד שהשוקולד מתייצב, 1 עד 2 שעות.
פופ עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.