קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות36
ציון בריאות4
מגזין

פופס עוגת שוקולד-תפוז

פופס עוגת שוקולד-תפוז
ניתן להכין את המתכון עוגת שוקולד-תפוז בערך 4 שעות. מנה אחת מכילה 338 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 36. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לך אבקת סוכר3 כפות חלב, שוקולד צ'יפס מריר, שמן חריע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה הוא רע למדי. פופס עוגת וניל תפוז חמוציות, רזה כתום סודה ליל כל הקדושים עוגת פופס, ו פופס עוגת נצנצים זהב (פופס עוגת לימון) דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 36 ארטיק מקלות
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
1
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס. ריססו תבנית אפייה עם מסגרת בגודל 11 על 8 אינץ ' עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הניחו פיסת נייר קלף על תבנית האפייה, מה שמאפשר לעודף ליפול על הצדדים. ריססו את נייר הקלף בתרסיס הבישול. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
בקערה בינונית מקציפים יחד את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה והמלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה סוכר מגורען על מהירות גבוהה עד אור רכה, על 1 דקה. מקציפים פנימה את הביצים, אחת אחת עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
5
מוסיפים את גבינת המסקרפונה, מיץ התפוזים והגרידה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
6
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
7
מגרדים את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ומורחים את הבלילה לקצוות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
אופים עד שבודק עוגה יוצא נקי, 12 עד 15 דקות. מגניב במחבת במשך 30 דקות. בעזרת עודף הקלף להרמה מוציאים בזהירות את העוגה מתבנית האפייה ומצננים לחלוטין על רשת למשך כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
לציפוי: בזמן שהעוגה מתקררת, שלבו בקערה בינונית את הסוכר, החלב, תמצית הווניל והחמאה של הקונדיטורים. בעזרת מערבל ידני חשמלי, שלבו את החומרים עד לקבלת תערובת חלקה, הוסיפו עוד חלב במידת הצורך (הציפוי צריך להיות נוקשה). מוסיפים בהדרגה את צבע המאכל הכתום עד לצבע הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
צבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונליצבע מאכל משחת ירוק, כתום ושחור, אופציונלי
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
חותכים את העוגה המצוננת לשניים. בעזרת סכין משוננת חותכים את השכבה העליונה של חצאי העוגה ליצירת משטח שטוח.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
11
מורחים את הציפוי על מחצית העוגה. למעלה עם חצי העוגה השנייה. מקררים במשך 45 דקות עד 1 שעה עד זיגוג יש להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
שלבו את השוקולד ושמן החריע בקערה קטנה והניחו מעל סיר מים בקושי רותחים. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זעפרןשמן זעפרן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מרפדים תבנית בנייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
חותכים את העוגה לריבועים בגודל 1 1/4 אינץ'. הכנס מקל ארטיק לקצה כל ריבוע עוגה. טובלים את ריבועי העוגה בשוקולד המומס ומנערים עודפי שוקולד. מקשטים בזילוף ומניחים על תבנית האפייה המוכנה. חזור על הפעולה עם שאר ריבועי העוגה. מקררים את הקופצים עד שהשוקולד מתייצב, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי חום לקישוטציפוי חום לקישוט
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד צ'יפס מריר (70 אחוז) שוקולד צ'יפס מריר (70 אחוז)2ביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדרגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר36ריבס, קצוץ טרי או קפואמפזרים כתומים ולבנים, לקישוטמפזרים כתומים ולבנים, לקישוט36ריבס, קצוץ טרי או קפואצבע מאכל כתום, לפי הצורךצבע מאכל כתום, לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים סחוט טרי (מ 1 כתום גדול)מיץ תפוזים סחוט טרי (מ 1 כתום גדול)1גרידת תפוזגרידת תפוז7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת סוכר3 כפות חלב מלא, ועוד יותר במידת הצורךאבקת סוכר3 כפות חלב מלא, ועוד יותר במידת הצורך5(חוֹרֶף)שמן זעפרןשמן זעפרן1(יכול להיות או להרחיק)מלח משובחמלח משובח1stickחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2מקלותחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת קקאו לא ממותקאבקת קקאו לא ממותק11 קילו קישואים,תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פופ עוגה בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. סולרה קרם שרי
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.