פשטידת רועי דלעת
מתכון פשטידת רועה דלעת יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 2 שעות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 427 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קמח, יין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פשטידת רועים, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 עם מתלה בשליש העליון של התנור. שים דלעת על תבנית אפייה משומנת. צלי דלעת, מכוסה, עד רך כאשר פירסינג עם מזלג, 20 עד 25 דקות.
בינתיים, מחממים שמן בסיר גדול ורחב על חום גבוה.
להוסיף כבש, 1 כפית. מלח, והפלפל. לבשל, ערבוב לפי הצורך, עד בשר משחימים מכל הצדדים.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -3 דקות.
מעבירים תערובת כבש עם מיצים לקערה; מוסיפים גזר ופטריות.
להפחית את החום בינוני נמוך.
מוסיפים קמח לאותו סיר ומבשלים, מקציפים כל הזמן, עד שהקמח מריח קלוי, בערך 1 דקה.
יוצקים יין ומרק ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ 4 דקות.
יוצקים מעל תערובת כבש, ערבוב לשלב. תערובת כפית לתוך 6 ramekins בודדים.
מחית דלעת בקערה עם נשאר 1 כפית. מלח 1/3 כוס שמנת, הוספת יותר שמנת במידת הצורך עד התערובת היא עקביות של פירה. מנה מעל טלה.
אופים עד השחמה ורוטב מבעבע, כ -30 דקות.
בואו לשבת 10 דקות; מפזרים פטרוזיליה.
הפוך קדימה: להשלים את שלב 4, ואז להירגע, מכוסה, עד 2 ימים.