פשטידת רועי טלה אביבית
מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם בצל, שמן זית, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מתכון פשטידת כבש באביב, פשטידת רועים, ו צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ כל חתיכות גדולות של שומן מן הטלה, ולאחר מכן לחתוך את הבשר לחתיכות ולשים קבוצות קטנות לתוך מעבד המזון עד טחון בערך הקרקע.
מניחים את בשר הקרקע בקערה, ואז מוסיפים את הקמח והתיבול וזורקים עד מצופה שווה.
מחממים מחבת גדולה ו, כאשר נחמד וחם שלה, מוסיפים את שמן הזית כבש ומטגנים עד השחמה בכל רחבי.
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, פנקטה ושום למחבת, וזורקים קמצוץ גדול של עלי רוזמרין והעגבניות.
יוצקים את המניה ומערבבים היטב כך שהתערובת לא נדבקת לתחתית המחבת. להשאיר אותו במחבת או להעביר צלחת אטום, לכסות ולאפות בתנור במשך שעה.
בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה, להרתיח אותם במים מלוחים עד מבושל דרך, ואז לנקז היטב.
מחממים את החלב בעדינות ואז לשפוך על תפוחי האדמה.
מוסיפים ידית חמאה ומחית היטב עד חלקה וקרם.
ממיסים את שאר החמאה במחבת. כשזה מתחיל לבעבע, לזרוק ברוזמרין ומטגנים עד פריך.
מסננים, ומוסיפים את הרוזמרין לפירה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
קח את הטלה מהתנור, כפית על פירה, ולאחר מכן להפוך את הטמפרטורה ל 204° ואופים במשך כ 20 דקות או עד מבעבע ופריך וחום על גבי.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;