קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת רועי טלה אביבית

פשטידת רועי טלה אביבית
מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. אם יש לכם בצל, שמן זית, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו מתכון פשטידת כבש באביב, פשטידת רועים, ו צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקצץ כל חתיכות גדולות של שומן מן הטלה, ולאחר מכן לחתוך את הבשר לחתיכות ולשים קבוצות קטנות לתוך מעבד המזון עד טחון בערך הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מניחים את בשר הקרקע בקערה, ואז מוסיפים את הקמח והתיבול וזורקים עד מצופה שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
תיבולתיבול
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מחממים מחבת גדולה ו, כאשר נחמד וחם שלה, מוסיפים את שמן הזית כבש ומטגנים עד השחמה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצל, סלרי, גזר, פנקטה ושום למחבת, וזורקים קמצוץ גדול של עלי רוזמרין והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
פנצ ' טהפנצ ' טה
עגבנייהעגבנייה
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
יוצקים את המניה ומערבבים היטב כך שהתערובת לא נדבקת לתחתית המחבת. להשאיר אותו במחבת או להעביר צלחת אטום, לכסות ולאפות בתנור במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה, להרתיח אותם במים מלוחים עד מבושל דרך, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
8
מחממים את החלב בעדינות ואז לשפוך על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חלבחלב
9
מוסיפים ידית חמאה ומחית היטב עד חלקה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
10
ממיסים את שאר החמאה במחבת. כשזה מתחיל לבעבע, לזרוק ברוזמרין ומטגנים עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מסננים, ומוסיפים את הרוזמרין לפירה עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
תפוח אדמהתפוח אדמה
רוזמריןרוזמרין
מלחמלח
12
קח את הטלה מהתנור, כפית על פירה, ולאחר מכן להפוך את הטמפרטורה ל 204° ואופים במשך כ 20 דקות או עד מבעבע ופריך וחום על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מאמר var
14
Type_27_data = {};
15
מאמר
16
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;