פשטידת רועים
מתכון פשטידת רועים יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 2 שעות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 532 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מרק עוף, מלח ופלפל כשרים, תפוחי אדמה חלודים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה ואת לפת בסיר גדול לכסות עם מים קרים; העונה עם מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מכרז, כ 25 דקות; לנקז, שמירה על הסיר.
בינתיים, לעשות את המילוי: לבשל את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 10 דקות.
מסננים את כל אבל 1 כף השומן; מוסיפים את הבשר למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 4 דקות.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -4 דקות.
מוסיפים את הפטריות, קורנית ורסק עגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משולב, על 3 דקות.
מערבבים את הקמח לתוך הירקות עד incorporated, כ 2 דקות.
מוסיפים את המרק, רוטב ווסטרשייר, 3/4 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. מבשלים עד מעובה מעט, על 3 דקות יותר. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מערבבים את החמאה והחלב בסיר השמור ומבשלים על אש בינונית עד שהחמאה נמסה. להחזיר את תפוחי האדמה ולפת לסיר ולרסק עם מחית תפוחי אדמה או כף עץ עד חלקה. מערבבים בפרמזן ובעירית ומתבלים במלח ופלפל.
להעביר את המילוי לתבנית אפייה 2 1/2 ליטר ולכסות עם ציפוי, מתפשט באופן שווה.
אופים עד לציפוי זהוב, כ -35 דקות.
תן לנוח 15 דקות לפני ההגשה.