קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

פשטידת רועים

פשטידת רועים
מתכון פשטידת רועים יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 2 שעות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 532 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם מרק עוף, מלח ופלפל כשרים, תפוחי אדמה חלודים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה ואת לפת בסיר גדול לכסות עם מים קרים; העונה עם מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מכרז, כ 25 דקות; לנקז, שמירה על הסיר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
לפתלפת
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
בינתיים, לעשות את המילוי: לבשל את הבייקון במחבת גדולה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסננים את כל אבל 1 כף השומן; מוסיפים את הבשר למחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים, מערבבים, עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
5
מוסיפים את הפטריות, קורנית ורסק עגבניות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד משולב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
פטריותפטריות
טימיןטימין
6
מערבבים את הקמח לתוך הירקות עד incorporated, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיפים את המרק, רוטב ווסטרשייר, 3/4 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. מבשלים עד מעובה מעט, על 3 דקות יותר. מוסיפים את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
מרקמרק
מלחמלח
1
מערבבים את החמאה והחלב בסיר השמור ומבשלים על אש בינונית עד שהחמאה נמסה. להחזיר את תפוחי האדמה ולפת לסיר ולרסק עם מחית תפוחי אדמה או כף עץ עד חלקה. מערבבים בפרמזן ובעירית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
תפוח אדמהתפוח אדמה
לפתלפת
חמאהחמאה
עיריתעירית
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כף עץכף עץ
סירסיר
2
להעביר את המילוי לתבנית אפייה 2 1/2 ליטר ולכסות עם ציפוי, מתפשט באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים עד לציפוי זהוב, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
תן לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
5
צילום: Con Poulos