מתכון פשטידת רועים יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 2 שעות ו 20 דקות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 847 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגוז מוסקט, זרעי טימין, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים מסננת על קערה. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הטלה, מתבלים במלח ופלפל וחומים על חום גבוה, מערבבים מדי פעם, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את הטלה למסננת; למחוק את התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
4
ממיסים את החמאה בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל, לפת, גזר, סלרי, שום, טימין ומים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הם רק במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
החזר את הכבש לתבשיל. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד הרוטב התעבה, 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר את הטלה לשמונה 1 1/2-כוס ramekins או מנות gratin.
מרכיבים שתצטרך
10
בואו מגניב.
11
בסיר בינוני, לשלב את החלב, שמנת, חמאה, שמן, רוזמרין, עלה דפנה, טימין וקמצוץ של אגוז מוסקט ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
13
בינתיים, מחממים את התנור ל 40
14
בסיר גדול, לכסות את תפוחי האדמה עם מים.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים את השום וקמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד תפוחי אדמה הם במכרז, 12 דקות; לנקז. להחזיר את תפוחי האדמה ושום לסיר ולנער מעל חום גבוה עד יבש. מעבירים את תפוחי האדמה והשום דרך מעדר לקערה גדולה. מסננים את תערובת החלב על תפוחי האדמה ומערבבים אותו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
16
מורחים את הפירה על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
17
אופים בשליש העליון של התנור במשך 20 דקות, עד המילוי מבעבע. מחממים את המטגן. לצלות 4 סנטימטרים מהחום במשך 2 דקות, עד השחמה.