קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

פשטידת רועים

פשטידת רועים
מתכון פשטידת רועים יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 2 שעות ו 20 דקות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 847 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם אגוז מוסקט, זרעי טימין, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים מסננת על קערה. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את השמן עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הטלה, מתבלים במלח ופלפל וחומים על חום גבוה, מערבבים מדי פעם, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את הטלה למסננת; למחוק את התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
4
ממיסים את החמאה בתבשיל.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הבצל, לפת, גזר, סלרי, שום, טימין ומים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות הם רק במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
החזר את הכבש לתבשיל. מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8
יוצקים את המניה ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד הרוטב התעבה, 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
להעביר את הטלה לשמונה 1 1/2-כוס ramekins או מנות gratin.
מרכיבים שתצטרך
10
בואו מגניב.
11
בסיר בינוני, לשלב את החלב, שמנת, חמאה, שמן, רוזמרין, עלה דפנה, טימין וקמצוץ של אגוז מוסקט ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
12
הסר מהחום ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
13
בינתיים, מחממים את התנור ל 40
14
בסיר גדול, לכסות את תפוחי האדמה עם מים.
מרכיבים שתצטרך
15
מוסיפים את השום וקמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים על חום גבוה בינוני עד תפוחי אדמה הם במכרז, 12 דקות; לנקז. להחזיר את תפוחי האדמה ושום לסיר ולנער מעל חום גבוה עד יבש. מעבירים את תפוחי האדמה והשום דרך מעדר לקערה גדולה. מסננים את תערובת החלב על תפוחי האדמה ומערבבים אותו. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
16
מורחים את הפירה על הכבש.
מרכיבים שתצטרך
17
אופים בשליש העליון של התנור במשך 20 דקות, עד המילוי מבעבע. מחממים את המטגן. לצלות 4 סנטימטרים מהחום במשך 2 דקות, עד השחמה.
18
תן לנוח לפחות 10 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

1קילוגרםאפיית תפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 2 אינץאפיית תפוחי אדמה, קלופים לחתוך לחתיכות 2 אינץ1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר2largesגזר, לחתוך לקוביות 1/3 אינץגזר, לחתוך לקוביות 1/3 אינץ2צלעות גדולותצלעות סלרי גדולות, לחתוך לקוביות 1/3 אינץצלעות סלרי גדולות, לחתוך לקוביות 1/3 אינץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3largesשיני שום, חצוישיני שום, חצוי4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1קילוגרםטלה טחוןטלה טחון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'8שרימפס וורידיםאגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, לחתוך לקוביות 1/3 אינץבצל, לחתוך לקוביות 1/3 אינץ13 אינץ רוזמרין sprig3 אינץ רוזמרין sprig8שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי12 כפיות אבקת שוםעלי קורניתעלי קורנית2עלי קורניתעלי קורנית23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרלפת, קלופים וחותכים לקוביות 1/3 אינץלפת, קלופים וחותכים לקוביות 1/3 אינץ23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)