קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

פשטידת רועים

פשטידת רועים
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. אם יש לכם קורנית צרור, חמאה, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -35 דקות. וזה אדיר. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים.

הוראות

1
מעיל מחבת רחבה עם שמן זית ולהביא לחום בינוני גבוה. מתבלים את הטלה במלח וזורקים עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הטלה למחבת וחומים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את הטלה מן המחבת ושמורה. תשליך את השמן במחבת ותוסיף שמן זית חדש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הכרישה, הסלרי והגזר למחבת. מתבלים את התערובת עם מלח ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד שהירקות רכים מאוד ארומטיים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים את הטלה בחזרה למחבת ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיף את רסק העגבניות ומבשלים עד רסק העגבניות מתחיל חום, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא מצטמצם ב-1/
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
הוסף מספיק מניות רק כדי לכסות את פני השטח של כבש. טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך. לזרוק את עלי המפרץ ואת צרור טימין. מביאים את המניה לרתיחה ולצמצם לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים במשך 1 שעה, או עד שה רך. כאשר רמת המניות מפחיתה להחליף עם יותר כדי לשמור על הבשר שקוע.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני לכסות על ידי 1 אינץ ' עם מי ברז. מתבלים את המים במלח ומביאים את המים לרתיחה. מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם מזלג במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
מסננים את המים מתפוחי האדמה ומעבירים אותם בזמן שהם עדיין חמים דרך טחנת מזון. בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, להביא את השמנת לרתיחה. מקציפים את החמאה הקרה ושמנת חמה לתפוחי האדמה. טעם ומתבלים במלח, במידת הצורך. תפוחי האדמה צריכים להיות שמנת מאוד טעים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
12
הסר את המכסה מן הטלה ולהוסיף את האפונה. מבשלים במשך 15 דקות יותר כדי לאפשר את רמת המניות כדי להפחית. לטעום ולהתאים את התיבול, במידת הצורך. כאשר נעשה, תערובת כבש צריך להיות עבה כמו תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
13
הסר את עלי המפרץ ואת צרור טימין ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
14
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
15
מעבירים את הטלה לתבנית אפייה רחבה ושטוחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
16
מורחים את הפירה על תערובת הטלה בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
17
מניחים את תבנית האפייה מתחת לגריל שחומם מראש. לצלות עד תפוחי אדמה זהובים חום ופריך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם