המתכון פאי הרועים האירי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -35 דקות. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מתכון זה הוא אהב על ידי 596 אוכל וטבחים. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. גשו לסופר וקנו קמח, חלב, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים אירית, ו עוגת קוטג'אירית / פשטידת רועים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מניחים שמן זית וחמאה בתנור הולנדי על אש בינונית. מערבבים בצל וטלה טחון; חום את הבשר, לשבור אותו להתפוררות קטנה כפי שהוא מבשל, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחון
שמן זית
חמאה
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
מערבבים בקמח עד משולב, ולאחר מכן מערבבים במלח, פלפל שחור, רוזמרין, פפריקה, קינמון, קטשופ ושום; מבשלים ומערבבים עד השום הוא ריחני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
קינמון
רוזמרין
קטשופ
פפריקה
שום
קמח לכל מטרה
מלח
4
מערבבים במים לגרד את כל חתיכות חומות מהחלק התחתון של התנור ההולנדי. להפחית את החום בינוני נמוך ולהביא תערובת לרתיחה; לבשל ומערבבים עד עבה, על 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
הסר תערובת כבש מחום ומערבבים אפונה וגזר עד בשילוב.