פשטידת רועים פשוטה
המתכון פאי רועים פשוט מוכן בערך 1 שעה ו 15 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל סקוטי. מתכון זה מכין 15 מנות עם 238 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חלב, תירס גרעינים, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. ציון זה הוא רע למדי. נסו פאי הרועים של פליאו, פשטידת רועים פשוטה, ו פשטידת רועים פשוטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים תפוחי אדמה לסיר גדול ומכסים במים מומלחים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות; מסננים.
מועכים תפוחי אדמה עם 2 כפות מרגרינה; מערבבים חלב. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים 2 כפות מרגרינה במחבת גדולה על אש בינונית; מערבבים בצל ומקפיצים עד שהבצל שקוף, כ -5 דקות.
מורחים בצל באופן שווה על תחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון באותה מחבת על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד, מפרק חתיכות גדולות, בערך 5 דקות.
שכב בשר בקר לתבנית אפייה באופן שווה על שכבת הבצל.
נגב את המחבת; מניחים תירס ותירס מוקרם במחבת על אש בינונית ומבשלים ומערבבים עד לבעבע, כ -5 דקות.
יוצקים תערובת תירס על בשר בקר בתבנית אפייה.
מורחים פירה על תערובת תירס; נקודה עם הנותרים 4 כפות מרגרינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתבשיל מבעבע ומשחים קלות בקצוות והמרגרינה נמסה, כ-30 דקות.