קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

פשטידת רועים צמחונית

פשטידת רועים צמחונית
המתכון פשטידת רועים צמחונית מוכנה בעוד כ-5 שעות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. גשו לסופר וקנו כרישה, שורש סלרי, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים צמחונית II, ו פשטידת רועים צמחונית.

הוראות

1
בלנש בצל פנינה בסיר 2 ליטר של מים רותחים 2 דקות, ואז לנקז להתקרר באמבט קרח כדי להפסיק לבשל. לקלף בצל לקצץ, עוזב שורש מסתיים שלם.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. Seitan חום ב 3 קבוצות, מפנה מדי פעם, 3 עד 5 דקות (להוסיף 2 כפות שמן בין קבוצות).
מרכיבים שתצטרך
SeitanSeitan
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
העברה לצלחת.
4
לבשל כרישה הנותרים 3 כפות שמן עם 1/4 כפית מלח בסיר על חום בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד זהוב וריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים פטריות ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שהם רק מתחילים לתת את הנוזל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים גזר, גזר לבן, קורנית, רוזמרין ומבשלים, מכוסים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם רק במכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מעבירים ירקות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים יין לסיר ומרתיחים עד מצטמצם כ 1 כוס, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
בעוד היין מפחית, לעשות beurre manié על ידי ערבוב יחד חמאה וקמח בקערה קטנה כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים מלאי ליין ומביאים לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
להקציף ב beurre manié, ואז מבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה מעט, 3 עד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
מוסיפים seitan, בצל פנינה, ותערובת ירקות לסיר ומבשלים, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
SeitanSeitan
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
הסר מהחום ומערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. מכסים תפוחי אדמה ושורש סלרי עם מים קרים בסיר כבד 4-5 ליטר, ולאחר מכן מבשלים, מכוסה חלקית, עד רך מאוד, 20-25 דקות. שמור 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הביאו חמאה, חלב ושמנת לרתיחה בסיר מעל חום בינוני, תוך ערבוב עד שהחמאה נמסה. מערבבים במי בישול שמורים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר מהחום. לאלץ תפוחי אדמה ושורש סלרי דרך ricer לתוך תערובת חלב חם ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1
מטאטא Preheat. שים צלחת אפייה במחבת גיליון 4 צדדית גדולה ולהעביר תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
תערובת תפוחי אדמה כפית על תבשיל להפיץ באופן שווה כדי לכסות. לטגן על 3 סנטימטרים מחום עד העליון הוא זהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
1
* אתה יכול להשתמש יותר תפוחי אדמה במקום שורש הסלרי.* ציפוי תבשיל ותפוחי אדמה ניתן לעשות 1 יום קדימה (להזמין כוס נוספת תפוחי אדמה בישול מים) ומקורר בנפרד. לחמם תפוחי אדמה ציפוי לאט במיקרוגל או בקערה חסינת חום להגדיר על סיר של מים רותחים, הוספת מספיק מי בישול כדי להגיע עקביות הרצוי. מביאים את התבשיל לרתוח על אש נמוכה לפני ציפוי עם תערובת תפוחי אדמה חמה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת

מרכיבים

340פלפל האבנרוגזר (על 4 בינוני), לחתוך לחתיכות בעובי 3/4 אינץגזר (על 4 בינוני), לחתוך לחתיכות בעובי 3/4 אינץ340פלפל האבנרושורש סלרי, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץשורש סלרי, קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץ454פלפל האבנרופטריות קרמיני, גזוז ורבעיםפטריות קרמיני, גזוז ורבעים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה3קרום: פירורי קרקר גרהםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרכרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), חצוי לאורכו, פרוס 1/2 אינץ ' עבה, ושטףכרישה (חלקים לבנים וחיוורים ירוקים בלבד), חצוי לאורכו, פרוס 1/2 אינץ ' עבה, ושטף9קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק340פלפל האבנרוגזר לבן( כ 4 בינוני), לחתוך לחתיכות בעובי 3/4 אינץגזר לבן( כ 4 בינוני), לחתוך לחתיכות בעובי 3/4 אינץ5321 לב מפאלדי טרי אם אפשר10 אונקיות בצל פנינה (אודות10 אונקיות בצל פנינה (אודות1גבינת פרמזן מגוררתרוזמרין קצוץרוזמרין קצוץ680פלפל האבנרוseitan, פרוס 1/4 אינץ עבה וטפוח יבשseitan, פרוס 1/4 אינץ עבה וטפוח יבש2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי קורניתעלי קורנית1מקלותחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1קילוגרםתפוחי אדמה זהב יוקוןתפוחי אדמה זהב יוקון7501 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום בעל גוף מלא כגון בורגונדי או Côtes du Rhôneיין אדום בעל גוף מלא כגון בורגונדי או Côtes du Rhône