המתכון פשטידת רועים צמחונית מוכנה בעוד כ-5 שעות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. גשו לסופר וקנו כרישה, שורש סלרי, פטרוזיליה שטוחה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים צמחונית II, ו פשטידת רועים צמחונית.
הוראות
1
בלנש בצל פנינה בסיר 2 ליטר של מים רותחים 2 דקות, ואז לנקז להתקרר באמבט קרח כדי להפסיק לבשל. לקלף בצל לקצץ, עוזב שורש מסתיים שלם.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. Seitan חום ב 3 קבוצות, מפנה מדי פעם, 3 עד 5 דקות (להוסיף 2 כפות שמן בין קבוצות).
מרכיבים שתצטרך
Seitan
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
העברה לצלחת.
4
לבשל כרישה הנותרים 3 כפות שמן עם 1/4 כפית מלח בסיר על חום בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד זהוב וריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
6
מוסיפים פטריות ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שהם רק מתחילים לתת את הנוזל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מוסיפים גזר, גזר לבן, קורנית, רוזמרין ומבשלים, מכוסים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם רק במכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שמן זית, לקלייה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
מעבירים ירקות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
מוסיפים יין לסיר ומרתיחים עד מצטמצם כ 1 כוס, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
בעוד היין מפחית, לעשות beurre manié על ידי ערבוב יחד חמאה וקמח בקערה קטנה כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מוסיפים מלאי ליין ומביאים לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
12
להקציף ב beurre manié, ואז מבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה מעט, 3 עד 5 דקות.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. מכסים תפוחי אדמה ושורש סלרי עם מים קרים בסיר כבד 4-5 ליטר, ולאחר מכן מבשלים, מכוסה חלקית, עד רך מאוד, 20-25 דקות. שמור 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הביאו חמאה, חלב ושמנת לרתיחה בסיר מעל חום בינוני, תוך ערבוב עד שהחמאה נמסה. מערבבים במי בישול שמורים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
הסר מהחום. לאלץ תפוחי אדמה ושורש סלרי דרך ricer לתוך תערובת חלב חם ומערבבים בעדינות לשלב.
תערובת תפוחי אדמה כפית על תבשיל להפיץ באופן שווה כדי לכסות. לטגן על 3 סנטימטרים מחום עד העליון הוא זהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
1
* אתה יכול להשתמש יותר תפוחי אדמה במקום שורש הסלרי.* ציפוי תבשיל ותפוחי אדמה ניתן לעשות 1 יום קדימה (להזמין כוס נוספת תפוחי אדמה בישול מים) ומקורר בנפרד. לחמם תפוחי אדמה ציפוי לאט במיקרוגל או בקערה חסינת חום להגדיר על סיר של מים רותחים, הוספת מספיק מי בישול כדי להגיע עקביות הרצוי. מביאים את התבשיל לרתוח על אש נמוכה לפני ציפוי עם תערובת תפוחי אדמה חמה.