פשטידת תפוחים.
המתכון פאי תפוחים Tassies יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 40 דקות. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 25 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, חמאה, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו חטיפי עוגת חמאת תפוחים, עוגת תפוחים סופגניות אפויות, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מדף באמצע התנור; מחממים ל 204°. קו גיליון אפייה עם קלף ומניחים עליו קונכיות טרטלט.
במחבת בינונית, להביא סיידר ומקל קינמון לרתיחה על חום גבוה. להרתיח עד סיידר צמצם 1/4 כוס, על 7 דקות. מערבבים תפוחים, חמאה ומלח. המשך רותחים, ערבוב מדי פעם, עד כמעט כל הנוזל התאדה ותפוחים רכים, על 5 דקות. זרוק מקל קינמון. מערבבים באוכמניות.
מחלקים תערובת תפוחים בין פגזים tartlet, באמצעות כ 2 כפית. לכל אחד. (ייתכן שיש לך קצת מילוי שנשאר; כיסוי ושמירה על קירור. להשתמש העליון יוגורט או שיבולת שועל.)
אופים עד פגזים זהובים חום פריך, על 15 דקות.