קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

פשרה בלי לוותר על שום דבר

פשרה בלי לוותר על שום דבר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשרה מבלי לוותר על שום דבר. מנה אחת מכילה 1106 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משבע כפיות יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, מחבת, עלי רקטות תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קערת הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם שוקולד צ'יפס Paleo Zucchini כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט קולרבי פריך ומרענן [ונותן ל-Whole30 הזדמנות נוספת], נותן בחזרה חלק 1: דלעת וצ'ילי קינמון, ו עקיצות זנגביל פריכות (Pfeffernusse) לחג המולד נותן (מתכונים דומים).

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברשמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת תוספתקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת4חופניםטיל תינוק (ארוגולה) עוזבטיל תינוק (ארוגולה) עוזב4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם4שרימפס וורידיםבקערה, לשלב את השמרים, סוכר ומים. מניחים בצד במקום חם במשך 5 דקות או עד בועות להופיע על פני השטח ואתה מתחיל להריח ניחוח מעופש, שמריםבקערה, לשלב את השמרים, סוכר ומים. מניחים בצד במקום חם במשך 5 דקות או עד בועות להופיע על פני השטח ואתה מתחיל להריח ניחוח מעופש, שמרים4שרימפס וורידיםככל שהבצק עולה לאט יותר, כך הטעם משתפר יותר. תוך שמירה על תינוקות הבצק הקטנים שלי עטוף מתוך טיוטות אני לא שם אותם במקום חם במיוחד אוככל שהבצק עולה לאט יותר, כך הטעם משתפר יותר. תוך שמירה על תינוקות הבצק הקטנים שלי עטוף מתוך טיוטות אני לא שם אותם במקום חם במיוחד או591 לב מפאלדי טרי אם אפשרהבצק לפעמים דורש עד תוספת של קמח לבוא יחדהבצק לפעמים דורש עד תוספת של קמח לבוא יחד240חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת ריקוטה טרייהגבינת ריקוטה טרייה4שרימפס וורידיםפיצה Jamón וריקוטה עם סלט רקטותפיצה Jamón וריקוטה עם סלט רקטות1nullמיץ מ 1/2 לימון, כ 2 scantמיץ מ 1/2 לימון, כ 2 scant3עלי טימין טרייםעלי טימין טריים240חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מוצרלה, פרוס דקמוצרלה, פרוס דק1אוראו ממולאים כפוליםכוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק4שרימפס וורידיםבחרתי להוסיף שבלול שמן זית לבצק כפי שאני מעדיף את הקרום שלי יש קצת שן אבל עדיין רוך. להשמיט את זה אם אתה מעדיף קרום יבש, קרקר-llikeבחרתי להוסיף שבלול שמן זית לבצק כפי שאני מעדיף את הקרום שלי יש קצת שן אבל עדיין רוך. להשמיט את זה אם אתה מעדיף קרום יבש, קרקר-llike72 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, או לפי הטעםשמן זית, או לפי הטעם1גיליוןאופים על אבן שחומם מראש או מחבת במשך 8-10 דקות, או עד הקרום הוא פריך וזהובאופים על אבן שחומם מראש או מחבת במשך 8-10 דקות, או עד הקרום הוא פריך וזהוב1גיליוןמחממים התנור ל 230°c (450°F). מניחים אבן פיצה, אריחים לא מזוגגים או מחבת הפוכה בתנור ומאפשרים לחמם מראש לפחות 30 דקותמחממים התנור ל 230°c (450°F). מניחים אבן פיצה, אריחים לא מזוגגים או מחבת הפוכה בתנור ומאפשרים לחמם מראש לפחות 30 דקות82 כפות חמאה מומסתJamón (סראנו או ibérico) או Prosciutto di ParmaJamón (סראנו או ibérico) או Prosciutto di Parma1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםאני לא מלח את הפיצה, כמו הבצק כבר מתובל היטב ואת טאנג של ויניגרט יהיה לתבל את התוספות מספיקאני לא מלח את הפיצה, כמו הבצק כבר מתובל היטב ואת טאנג של ויניגרט יהיה לתבל את התוספות מספיק4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם1חתיכות טופי הית' ברסוכר (אני ערימת זה קצת)סוכר (אני ערימת זה קצת)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים פושריםמים פושרים2חתיכות טופי הית' ברחומץ יין לבן (או בסביבה)חומץ יין לבן (או בסביבה)4שרימפס וורידיםלאחר שהפיצה יוצאת מהתנור ומתקררת דקה בערך, מעל הסלט ומגישים מידלאחר שהפיצה יוצאת מהתנור ומתקררת דקה בערך, מעל הסלט ומגישים מיד