קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

פשרה בלי לוותר על שום דבר

פשרה בלי לוותר על שום דבר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשרה מבלי לוותר על שום דבר. מנה אחת מכילה 1106 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משבע כפיות יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, מחבת, עלי רקטות תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קערת הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם שוקולד צ'יפס Paleo Zucchini כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלט קולרבי פריך ומרענן [ונותן ל-Whole30 הזדמנות נוספת], נותן בחזרה חלק 1: דלעת וצ'ילי קינמון, ו עקיצות זנגביל פריכות (Pfeffernusse) לחג המולד נותן (מתכונים דומים).

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת תוספתקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת4חופניםטיל תינוק (ארוגולה) עוזבטיל תינוק (ארוגולה) עוזב4קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםפלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם4קצת קישואים קצוציםבקערה, לשלב את השמרים, סוכר ומים. מניחים בצד במקום חם במשך 5 דקות או עד בועות להופיע על פני השטח ואתה מתחיל להריח ניחוח מעופש, שמריםבקערה, לשלב את השמרים, סוכר ומים. מניחים בצד במקום חם במשך 5 דקות או עד בועות להופיע על פני השטח ואתה מתחיל להריח ניחוח מעופש, שמרים4קצת קישואים קצוציםככל שהבצק עולה לאט יותר, כך הטעם משתפר יותר. תוך שמירה על תינוקות הבצק הקטנים שלי עטוף מתוך טיוטות אני לא שם אותם במקום חם במיוחד אוככל שהבצק עולה לאט יותר, כך הטעם משתפר יותר. תוך שמירה על תינוקות הבצק הקטנים שלי עטוף מתוך טיוטות אני לא שם אותם במקום חם במיוחד או591 לב מפאלדי טרי אם אפשרהבצק לפעמים דורש עד תוספת של קמח לבוא יחדהבצק לפעמים דורש עד תוספת של קמח לבוא יחד240פלפל האבנרוגבינת ריקוטה טרייהגבינת ריקוטה טרייה4קצת קישואים קצוציםפיצה Jamón וריקוטה עם סלט רקטותפיצה Jamón וריקוטה עם סלט רקטות1nullמיץ מ 1/2 לימון, כ 2 scantמיץ מ 1/2 לימון, כ 2 scant3עלי טימין טרייםעלי טימין טריים240פלפל האבנרומוצרלה, פרוס דקמוצרלה, פרוס דק1אוראו ממולאים כפוליםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק4קצת קישואים קצוציםבחרתי להוסיף שבלול שמן זית לבצק כפי שאני מעדיף את הקרום שלי יש קצת שן אבל עדיין רוך. להשמיט את זה אם אתה מעדיף קרום יבש, קרקר-llikeבחרתי להוסיף שבלול שמן זית לבצק כפי שאני מעדיף את הקרום שלי יש קצת שן אבל עדיין רוך. להשמיט את זה אם אתה מעדיף קרום יבש, קרקר-llike7קרום: פירורי קרקר גרהםשמן זית, או לפי הטעםשמן זית, או לפי הטעם1גיליוןאופים על אבן שחומם מראש או מחבת במשך 8-10 דקות, או עד הקרום הוא פריך וזהובאופים על אבן שחומם מראש או מחבת במשך 8-10 דקות, או עד הקרום הוא פריך וזהוב1גיליוןמחממים התנור ל 230°c (450°F). מניחים אבן פיצה, אריחים לא מזוגגים או מחבת הפוכה בתנור ומאפשרים לחמם מראש לפחות 30 דקותמחממים התנור ל 230°c (450°F). מניחים אבן פיצה, אריחים לא מזוגגים או מחבת הפוכה בתנור ומאפשרים לחמם מראש לפחות 30 דקות82 כפות חמאה מומסתJamón (סראנו או ibérico) או Prosciutto di ParmaJamón (סראנו או ibérico) או Prosciutto di Parma1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק4קצת קישואים קצוציםאני לא מלח את הפיצה, כמו הבצק כבר מתובל היטב ואת טאנג של ויניגרט יהיה לתבל את התוספות מספיקאני לא מלח את הפיצה, כמו הבצק כבר מתובל היטב ואת טאנג של ויניגרט יהיה לתבל את התוספות מספיק4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)סוכר (אני ערימת זה קצת)סוכר (אני ערימת זה קצת)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים פושריםמים פושרים2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)חומץ יין לבן (או בסביבה)חומץ יין לבן (או בסביבה)4קצת קישואים קצוציםלאחר שהפיצה יוצאת מהתנור ומתקררת דקה בערך, מעל הסלט ומגישים מידלאחר שהפיצה יוצאת מהתנור ומתקררת דקה בערך, מעל הסלט ומגישים מיד