צ'אודר דגים של ניו אינגלנד
צ'אודר דגים של ניו אינגלנד הוא מתכון ללא גלוטן ופסקטרי עם 18 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 194 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, מלח ופלפל נוספים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 35% . מתכונים דומים: ניו אינגלנד דגים צ'אודר , ניו אינגלנד דגים צ'אודר , וניו אינגלנד דגים צ'אודר .
הוראות
בקומקום למרק ממיסים 1/4 כוס חמאה על אש בינונית.
מטגנים את הבצל עד לריכוך אך לא משחים.
מוסיפים את תפוחי האדמה, המלח, הפלפל והמים. למעלה עם דגים. מבשלים, מכוסה, 25 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים במזלג.
בסיר גדול מחממים חלב על אש בינונית עד שנוצרות בועות מסביב לסיר. מערבבים פנימה חלב מאודה ושארית החמאה; להוסיף לתערובת הדגים. מתבלים במלח ופלפל נוספים אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. Argyle Pinot Noir עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![ארגייל פינו נואר]()
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.