צ'יפס בטטה בגריל
צ'יפס בטטה בגריל עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. תמורת 80 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 252 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-7 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 81 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה האמריקאית הזו. גשו לסופר וקנו פלפל, בטטה, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 76%. נסו צ'יפס בטטה בגריל, צ'יפס בטטה רוזמרין בגריל וצ'יפס בטטה בגריל בריא עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה ומשמנים את הסורגים.
בסיר גדול מוסיפים את הבטטות ומכסים במי מלח קרים. מביאים אותם לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים עד שניתן לחורר כל תפוח אדמה עם סכין חיתוך ואין התנגדות מועטה, כ-25 עד 30 דקות. לא לבשל יתר על המידה.
מעבירים את הבטטות לקערה גדולה של מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול שלהן. לאחר שתפוחי האדמה מתקררים, מסננים היטב. מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לאורכם לפרוסות עבות, כ-6 טריזים לתפוח אדמה.
מכניסים את תפוחי האדמה לקערה גדולה ומצפים אותם בשמן זית.
מוסיפים את הסוכר החום, הקאיין, המלח, הפלפל, הקינמון והציפורן ומערבבים לציפוי אחיד.
שים את הנתחים על הגריל שחומם מראש. מבשלים עד שהם מחוממים ומתקרמלים, כ-3 עד 4 דקות לכל צד.
מגישים אותם כמו שהם, או עם תוספת של איולי נענע וכמון, אם רוצים.