צ'אבי האבי קציץ בשר
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חומץ תפוחים, מלח ופלפל, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו טראפלס שמנמן בעל, פנקייק שמנמן ובעל, ו עוגת שמנמונת ללא אפיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מחממים סיר בגודל בינוני לגובה בינוני.
הוסף את שאר החומרים שלך ומבשל על בינוני נמוך במשך 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להפריש להתקרר. במחבת גדולה, בצל מטוגן, גזר וסלרי עד רך בשמן צמחי.
הסר מחבת a להפריש להתקרר בקערה גדולה. בתערובת קערה בינונית נפרדת שיבולת שועל (או פירורי לחם), חלב חמאה, ביצים, חזרת, רוטב ווסטרשייר ומלח ופלפל.
מוסיפים כוס רוטב ברביקיו להתמזג היטב.
מוסיפים בשר טחון לקערה של בצל מקורר, גזר וסלרי ומערבבים בעדינות עם הידיים. לאחר מכן, מוסיפים את תערובת החמאה/שיבולת שועל/רוטב ברביקיו. להתמזג היטב באמצעות הידיים שלך עד משולב באופן מלא. טופס בעדינות לתוך כיכר סגלגל בתבנית אפייה רדודה.
מורחים את החלק העליון עם רוטב נוסף חיסכון כמה לשרת בצד.
אופים במשך כ 1 שעה או עד מדחום בשר קורא 160 מעלות. רמזים מועילים: קציץ בשר יכול גם להיות אפוי במחבת בשר מלבנית לא דביקה. צריך לנקז קצת שומן בשר במהלך הבישול? תשתמש בבשר הודו.