צ'אודר עוף צ' אנקי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו צ'אודר עוף שמנמן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. אם יש לך וידליה, חלב, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: גושי מרק דגים, צ'אודר פירות ים צ' אנקי, ו גושי ירקות צ'אודר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
חותכים את הדשים מהירכיים וקובאים את הבשר ומשאירים מעט בשר על העצם. מתבלים את העוף במלח ופלפל.
מוסיפים 2 כפות מהחמאה והשמן לסיר ציר גדול על אש בינונית-גבוהה. כשהחמאה נמסה והשמן חם, מוסיפים את עצמות ירך העוף ובשר הירך הקוביות. משחימים מכל הצדדים ואז מוציאים את הבשר לצלחת. מנמיכים מעט את האש ומוסיפים את הבצל, הטימין ועלי הדפנה. מתבלים בצל במלח ומקפיצים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהשום רך, כ -4 דקות נוספות. מערבבים את העוף בחזרה לסיר ומוסיפים את הציר. מעלים את האש, מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 20 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה והתירס הקפוא ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ-30 דקות נוספות.
בינתיים מכינים משחה עם 2 כפות החמאה הנותרות והקמח, בקערה קטנה ומניחים בצד. כאשר תפוחי האדמה רכים מסירים את ענפי הטימין ואת עלי הדפנה. מנמיכים את האש ומוסיפים את החלב, השמנת ומשחת הקמח בחתיכות. מערבבים לערבב ולאפשר את הקמח להתמזג לתוך צ ' אודר. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מעבירים את החמין לקערת הגשה ומפזרים עם לימון לפני ההגשה.
הערת קוק: אל תסיר את העצמות מהמרק. יש להם חתיכות טעימות של עוף כי אתה רוצה להתענג על החוויה צ ' אודר כולו.