צ'אודר צ' ילה-גבינה
צ'אודר צ' ילה-גבינה דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 194 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, צ'ילי poblano, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מרק. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: מרק צ'ילי ירוק, רד צ'ילה מאכלי ים צ' אודר, ו מרק צ'ילי ירוק.
הוראות
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 1 כף טפטוף במחבת. קותלי חזיר קרמבל; להפריש.
מוסיפים גזר ואת המרכיבים הבאים 5 (גזר דרך שום) כדי טפטוף במחבת; לטגן 10 דקות או עד השחמה. מערבבים במרק, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 25 דקות או עד שתפוח האדמה רך.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח וחלב בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
הוסף למחבת. מבשלים מעל חום בינוני עד עבה (כ 12 דקות), ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים גבינות, ערבוב עד גבינות להמס. מצקת לתוך קערות מרק; העליון עם בצל ירוק בייקון מתפורר.
הערה: המרק הזה יקפא היטב עד חודשיים.
יוצקים לתוך מיכל אטום, משאיר מספיק מקום להתרחבות (בדרך כלל סנטימטר או שניים בחלק העליון). כדי לחמם, להפשיר לחלוטין במקרר; ואז למקם את התוכן בסיר על חום נמוך, הוספת קצת נוזל במידת הצורך.