קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות26
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'ארד וריקוטה טורטה

צ'ארד וריקוטה טורטה
מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, צ'ארד, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גבינה, פטריות, ו Chard טורטה שוויצרי, David Rocco ' s Torta Di Ricotta, ו Pasqualina torta של אמא שלי, פאי תרד וריקוטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים שליש בצק הלחם. עם ידיים מקורנות קלות, לשטח את שתי המנות לתוך דיסקים. מכסים בניילון נצמד ונותנים לעמוד בזמן הכנת המילוי, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
יש לשטוף chard וקרע עלים טופס צלעות מרכז; להיפטר צלעות מרכז וגבעולים או לשמור לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים שמן למחבת 12 אינץ 'או ווק 14 אינץ' על חום בינוני גבוה; כאשר חם, מוסיפים שום ומערבבים עד ריחני, על 1 דקה,
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף chard ומערבבים לעתים קרובות עד נבול באופן שווה, 12 עד 15minutes.
מרכיבים שתצטרך
5
העברת תערובת למסננת ולתת לנקז עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לסחוט chard כדי להסיר את כל הנוזל, ואז corasely לקצוץ.
מרכיבים שתצטרך
6
בקערה, לערבב chard, 1 ביצה, ריקוטה, 1/4 כוס שמנת, זיתים, קליפת לימון, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
7
עם מערוך מקור קל, על משטח מקומח קלות, מגלגלים את החלק הגדול יותר של הבצק לסיבוב של 12 אינץ 'בעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8
מברישים את עודף הקמח. להתאים לתוך 10 אינץ ' עוגת גבינה מחבת שנינות נשלף rime ולקפל בצק עודף למטה כך הקצוות לבוא על חצי למעלה הצדדים של מחבת; לחץ על הבצק בעדינות נגד הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
9
הוסף תערובת סלק ורמת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
10
מגלגלים את הבצק שנותר לסיבוב של 10 אינץ'. מרכז מעל מילוי וצביטה עם הצדדים לאטום. בקערה קטנה, לנצח את הביצה הנותרת עם הנותרים 2 כפות קרם להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
11
מברשת קרום העליון עם תערובת ביצה; להשליך את השארית.
מרכיבים שתצטרך
12
אופים בתנור רגיל או הסעה 375 עד למעלה הוא משחימים עשיר, 35 עד 40 דקות.
13
בואו להתקרר כ -10 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין חדה קטנה בין טארט שפה פאן כדי לשחרר; להסיר שפה. תשתמש בסכין משוננת כדי לחתוך את הפרוסות.
14
מגישים חם או קר.