צ'ופינו
Cioppino נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 42 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם סוכר, גזר, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 91%. מתכונים דומים: Cioppino, Cioppino, ו Cioppino.
הוראות
כדי להכין מלאי, לחמם 1 1/2 כפיות שמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סלרי ו-4 המרכיבים הבאים (באמצעות בצל רבוע); מטגנים 4 דקות.
מוסיפים קורנית, פטרוזיליה ועצמות.
יוצקים 5 כוסות מים על תערובת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות. מסננים מלאי דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
כדי להכין מרק, לנגב את המחבת יבש עם מגבת נייר.
חום 2 כפות שמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 גזר כוס, בצל פרוס, ו 4 שיני שום; לטגן 4 דקות. מערבבים עגבניות 4 מרכיבים הבאים (באמצעות מלח); לבשל 1 דקה.
מוסיפים יין; מביאים לרתיחה. לבשל 8 דקות או עד נוזל כמעט מתאדה. מערבבים במלאי; מביאים לרתיחה. מערבבים במולים ודגים. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה 4 דקות או עד מולים פתוחים פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה הרצויה של doneness; להשליך כל פגזים שלא נפתחו.
הסר מהחום; מערבבים ב 1/3 כוס פטרוזיליה, אורגנו, ו 1 כף טימין.
מגישים מיד עם טריזי לימון.