קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

צ'וקרוט גרני

צ'וקרוט גרני
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Choucroute גארני, Choucroute גארני, ו Choucroute גארני (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 7 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
הסר מהחום, ולשמור על חום.
3
בעוד תערובת כרוב כבוש הוא בישול, לחתוך בשר חזיר לרוחב לתוך 8 פרוסות שוות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
4
מניחים כל פרוסה בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח כל פיסת עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך. בעדינות מעיל שני הצדדים של פרוסות חזיר עם תרסיס בישול, ומפזרים את שני הצדדים של חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
חזיר מבושלחזיר מבושל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים חצי פרוסות חזיר; לטגן 2 דקות בכל צד או עד חזיר מאבד את צבעו הוורוד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
7
הסר מהחום, ולשמור על חום. חזור על ההליך עם פרוסות חזיר שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
8
מגישים חזיר עם תערובת כרוב כבוש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה