החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Choucroute גארני, Choucroute גארני, ו Choucroute גארני (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
הסר מהחום, ולשמור על חום.
3
בעוד תערובת כרוב כבוש הוא בישול, לחתוך בשר חזיר לרוחב לתוך 8 פרוסות שוות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
מניחים כל פרוסה בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח כל פיסת עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך. בעדינות מעיל שני הצדדים של פרוסות חזיר עם תרסיס בישול, ומפזרים את שני הצדדים של חזיר עם מלח ופלפל.