צ'וקרוט גרני
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Choucroute גארני, Choucroute גארני, ו Choucroute גארני (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 7 מרכיבים בתנור הולנדי; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
הסר מהחום, ולשמור על חום.
בעוד תערובת כרוב כבוש הוא בישול, לחתוך בשר חזיר לרוחב לתוך 8 פרוסות שוות.
מניחים כל פרוסה בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; לשטח כל פיסת עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך. בעדינות מעיל שני הצדדים של פרוסות חזיר עם תרסיס בישול, ומפזרים את שני הצדדים של חזיר עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי פרוסות חזיר; לטגן 2 דקות בכל צד או עד חזיר מאבד את צבעו הוורוד.
הסר מהחום, ולשמור על חום. חזור על ההליך עם פרוסות חזיר שנותרו.
מגישים חזיר עם תערובת כרוב כבוש.