תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'וריסו תפוחי אדמה מטוגנים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-107 היו אומרים שהוא פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שן שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צ'וריסו האש בראונס, צ'וריסו האש בראונס, ו יוקה תפוחי אדמה מטוגנים עם צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים 1 כף שמן זית למחבת גדולה בגודל 12 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני.
למחוק את המחבת nonstick הגדול. ואז לשפוך את שאר השמן יחד עם החמאה. להפוך את החום בינוני. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה והבצל. לחץ על התערובת עם מרית. מבשלים 8 עד 10 דקות, או עד השחמה על הקרקעית. כבה את החום, מניחים צלחת על גבי המחבת, ומתהפכים בזהירות כך שתערובת תפוחי האדמה נמצאת כעת על הצלחת. ואז להחליק את תפוחי האדמה בחזרה למחבת, בצד מבושל למעלה. לבשל עוד 8 דקות בערך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
חותכים את לשרת עם מלח לפי הטעם, ואולי ביצה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום