צ'וריסו האש בראונס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל צ'וריסו תפוחי אדמה מטוגנים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-107 היו אומרים שהוא פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, שן שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו צ'וריסו האש בראונס, צ'וריסו האש בראונס, ו יוקה תפוחי אדמה מטוגנים עם צ'וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 כף שמן זית למחבת גדולה בגודל 12 אינץ ' ללא מקל על חום בינוני.
מוסיף את הבצל, בצל ירוק, ושום. מערבבים מדי פעם, ומבשלים עד הבצל רך, כ 5 דקות. זרוק לתוך קערה גדולה.
לגרר בגסות את תפוחי האדמה.
מניחים אותם במגבת מטבח ולסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
מוסיפים את זה לקערה הגדולה יחד עם צ ' וריסו, פטרוזיליה ופפריקה מעושנת. מערבבים היטב.
למחוק את המחבת nonstick הגדול. ואז לשפוך את שאר השמן יחד עם החמאה. להפוך את החום בינוני. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה והבצל. לחץ על התערובת עם מרית. מבשלים 8 עד 10 דקות, או עד השחמה על הקרקעית. כבה את החום, מניחים צלחת על גבי המחבת, ומתהפכים בזהירות כך שתערובת תפוחי האדמה נמצאת כעת על הצלחת. ואז להחליק את תפוחי האדמה בחזרה למחבת, בצד מבושל למעלה. לבשל עוד 8 דקות בערך.
חותכים את לשרת עם מלח לפי הטעם, ואולי ביצה מטוגנת.