צ'וריסו-טאקו תפוחי אדמה
טאקו צ'וריס זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם צ'וריסו, בצל ירוק, גבינת פטהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: טאקו צ'וריסו תפוחי אדמה, טאקו צ'וריסו תפוחי אדמה, ו טאקו תפוחי אדמה וצ'וריסו.
הוראות
שים את תפוחי האדמה בקערה בטוחה במיקרוגל, להוסיף 1/2 כוס מים ומתבלים במלח. מכסים בניילון נצמד ובמיקרוגל 5 דקות.
בינתיים, מחממים את שמן הירקות במחבת בינונית על חום גבוה, ואז מוסיפים את הדלעת ומבשלים עד להשחמה אבל עדיין פריך, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לקערה.
מוסיפים את הנקניק למחבת ומבשלים, לשבור אותו עם כף, עד שהוא מתחיל חום, על 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים מים ומבשלים, משליכים, עד תפוחי האדמה משחימים והנקניק מבושל דרך, 5 עד 6 דקות יותר. מתבלים במלח.
מערבבים את העגבניות, בצל ירוק, חלפיניו וכוסברה בקערה ועונה עם מלח. לחמם את הטורטיות במחבת יבשה או לעטוף במגבת לחה חם במיקרוגל, על 1 דקה. מילוי עם תערובת סקווש צ ' וריסו ומפזרים עם גבינה וסלסה. למעלה עם שמנת חמוצה ו/או ממרח אבוקדו, אם תרצה.