קושימומחה
מוכן ב35 דק.
מנות20
ציון בריאות7
מגזין

צ'וריסו תוצרת בית

צ'וריסו תוצרת בית
צ'וריסו תוצרת בית יכול להיות רק ההר ד' אובר שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 20 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 298 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח כשר, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. הציון הזה מוצק. נסו צ'וריסו תוצרת בית, צ'וריסו תוצרת בית, ו נקניקיית צ'וריסו ביתית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את מעטפת.
2
השרו את המעטפת במים קרים למשך 30 דקות לריכוך, ואז העבירו דרכה מים כדי להסיר עודפי מלח ולבדוק אם יש נזילות. (אתה יכול לקנות תרמילים מרוב הקצבים.)
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מערבבים את הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
4
מוציאים את הזרעים מהצ ' יפוטלים וקוצצים דק במעבד מזון עם השום, החומץ והטקילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טקילהטקילה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
קוצצים את החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
חותכים כל עור כסף מקת החזיר ואז חותכים אותו לנתחים בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
7
טוחנים את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
8
טוחנים את החזיר במטחנת בשר (או במיקסר עם חיבור מטחנה) עם תבנית בגודל 316 אינץ'. השתמש בצינור ההזנה כדי לדחוף את הבשר בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מתבלים את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10
ראשית, "דה-בלינג" (תוריד את הטבעות שלך!); אתה תהיה ערבוב עם הידיים.
1
מניחים מחצית מהבשר הטחון בקערה גדולה, מכסים בחצי מתערובת התבלינים ומחצית מתערובת השום-חומץ, ואז מוסיפים את שאר תערובת הבשר, התבלינים והשום.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב הכל בידיים; זו הדרך הטובה ביותר לוודא שכל הבשר מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
השחל את המעטפת.
4
הסר את התבנית מהמטחנה והצמיד את צינור מלית הנקניקיות, ואז החלק את כל המעטפת על הצינור והשאיר מספיק בסוף לקשור לקשר הדוק.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
5
ממלאים את המעטפת.
6
כשהמיקסר נמוך, הזינו בעדינות את תערובת הנקניקיות לצינור, בעזרת יד אחת כדי להנחות את המעטפת במהירות הנכונה; היזהר לא להגזים או לקרוע את המעטפת.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
טופס הקישורים.
8
כבה את המיקסר לאחר שתקבל כ -3 עד 4 מטר נקניק וחתוך וקשור את המעטפת. לקשור את מעטפת על צינור המילוי ולהמשיך לעשות את הנקניקיות הנותרות. צבוט ואז סובב את חתיכות הנקניק הארוכות בערך כל 8 אינץ ' ליצירת קישורים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מניחים את הנקניקיות המקושרות על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומכניסים למקרר למשך הלילה לייבוש.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
גריל את הנקניקייה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מחממים צד אחד של גריל לבינוני-גבוה והשני לנמוך. מברישים קלות את הגריל בשמן, ואז צולים את הנקניקיות עד שהן משחימות מכל הצדדים, 6 עד 8 דקות. עוברים לאש נמוכה וממשיכים לצלות עד שהם מבושלים, 5 עד 7 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
צילום: ג ' יימס בייגרי