צ'יזבורגר בייקון
צ'יזבורגר בייקון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 963 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, עגבניות, חמוצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יזבורגר בייקון, פשטידת צ'יזבורגר עם בייקון, ו צ'יזבורגר בייקון.
הוראות
מחממים את התנור ל 93°, לארגן מתלה באמצע, ומניחים תבנית אפייה על המדף.מחלקים את הבשר ל 4 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך פטי עבה אפילו 1/2 אינץ 'זה בערך 1 אינץ' רחב יותר בקוטר מאשר לחמניות המבורגר. שימוש באגודל שלך, לעשות שקע 1-1/2-inch רדוד במרכז כל פטי.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה. מבשלים מעל חום בינוני, הופך פעם אחת, עד השחמה ופריך, על 10 דקות. (בהתאם לגודל של המחבת שלך, ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת ב 2 קבוצות.)
מעביר את הבייקון לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומניח אותו בצד.
להסיר כמחצית שומן הבייקון מהמחבת ולהניח אותו בצד.העונה קציצות המבורגר בנדיבות משני הצדדים, כך שאתה יכול לראות שכבה דקה של מלח ופלפל.להחזיר את המחבת לחום בינוני, במקום 2 של הקציצות בצד הזחה המחבת למעלה, ולתת להם לבשל ללא הפרעה בשומן הבייקון עד השחמה בתחתית (לא ללחוץ עליהם), על 4 דקות. הפוך את הקציצות, מניחים 2 פרוסות גבינה על כל אחד, וממשיכים לבשל עד שהקציצות מעט ורודות במרכז עבור מדיום והגבינה מותכת, כ 4 דקות יותר.
מעבירים לתבנית האפייה בתנור כדי להתחמם. לנגב את המחבת עם מגבות נייר, להוסיף את שומן בייקון שמורות, ולבשל את 2 הקציצות הנותרות.כאשר כל ההמבורגרים מוכנים, מניחים קציצה על כל תחתית לחמניה, למעלה עם 4 חתיכות בייקון, מקשטים לפי הצורך, ומכסים עם ראש לחמניה.