צ'יזבורגר פסטה לזרוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל צ'יזבורגר פסטה לזרוק. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 653 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו פסטה מגלגל עגלות, תעבדו ממרח גבינת צ'דר חדה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: זריקת הפסטה של פאט, עניבת פרפר לזרוק פסטה, ו פרימוורה פסטה לזרוק.
הוראות
לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', לבשל בשר ובצל על חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
להפחית חום בינוני. מערבבים גבינה, חלב ומלח שום לתוך בשר בקר; להמשיך ערבוב עד גבינה נמסה תערובת היטב. מערבבים פסטה ועגבניות.
מפזרים גבינת צ ' דר; מכסים 2 עד 3 דקות או עד גבינה מותכת.