צ'יזבורגר צ' ילי ירוק
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 421 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך מלח כשר ופלפל סדוק טרי, שמן canolan, צ'יילס סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו צ'יזבורגר צ' ילי ירוק, צ'יזבורגר צ' ילי ירוק, ו צ'יזבורגר צ' ילי ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצ ' ילי על מגש צלייה עם שום ובצל.
טפטוף עם שמן זית, מתבלים במלח, פלפל וכמון ואז מניחים תחת המטאטא לבשל, 5 עד 7 דקות. לאחר העורות שלפוחיות הבצל יש חרוך מעט סביב הקצוות, להסיר מהתנור.
תן להתקרר מעט, ואז להסיר ולהשליך את עורות הצ ' ילי הגדול, יחד עם הזרעים והגבעולים.
מניחים את בשר צ ' ילה, בצל ושום במעבד מזון.
מוסיפים את מיץ הסיד ואת הדופק 5 כדי 6 פעמים בערך לקצוץ את הירקות; לא מעל קוצצים כפי שאתה רוצה את הסלסה להיות עבה ועדיין יש הרבה מרקם שבו אתה יכול לראות חתיכות של צ ' ילה. טעם ועונה שוב, ואז להפריש כמו שאתה מכין את ההמבורגרים.
להמבורגרים: מחממים גריל חיצוני ומנגבים את הסורגים עם מגבת נייר מחוררת בשמן. זה לא רק מנקה את הגריל, אלא יוצר משטח nonstick.
טופס את בריסקט הקרקע לתוך ארבע קציצות 8 אונקיה על 1/2 אינץ ' עבה. הפוך אותם מעט גדול יותר בקוטר מאשר לחמניות שלך, כפי שהם מתכווצים כאשר הם מבשלים. כמו כן, להוסיף גומת חן במרכז כמו ההמבורגר פופס באמצע כאשר מבושל, וזה יבטיח שטוח, אפילו פטי.
מפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל, ולאחר מכן מניחים על החלק החם של הגריל. מבשלים 5 עד 7 דקות בצד אחד, ולאחר מכן להפוך את הקציצות העליון עם הגבינה. סגור את הגריל או למקם קערת מתכת מעל כדי להמיס את הגבינה ולבשל במשך 2 עד 3 דקות יותר.
חותכים לפתוח את לחמניות המבורגר וטוסט קל על הגריל.
כדי להרכיב, מניחים את החסה, בצל ועגבניות על בסיס לחמניית ההמבורגר. למעלה עם פטי בגריל ומניחים כפית גדושה של סלסה צ ' ילי ירוק קלוי על גבי. מורחים את לחמניית ההמבורגר העליונה עם מיונז, אם תרצה בכך, ומניחים את החצי העליון של לחמניית ההמבורגר למעלה.