צ'ייב וברי סטרטה
צ'ייב וברי סטרטה עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ברי ושכבת ביצה, סלמון ושכבת ארוחת בוקר ברי, ו שכבות ארוחת בוקר ברי-ו-Veggie (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות חמאה שני 9 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 2 אינץ' -צדדים גבוהים.
מניחים לחם בקערה גדולה מאוד.
תנו ללחם להיספג עד שיתרכך, בערך 10 דקות. לסחוט פרוסות לחם על אותה קערה, חילוץ כמה שיותר חלב ככל האפשר.
מעבירים לחם לקערה בינונית.
מעבירים חלב מקערה לכוס מדידה של 2 כוסות. במידת הצורך, להוסיף יותר חלב שווה 1 1/3 כוסות בסך הכל. להחזיר חלב לקערה גדולה מאוד.
מוסיפים ביצים, 1 1/2 כפיות מלח ו 1 1/2 כפיות פלפל לחלב; לטאטא כדי להתמזג היטב.
סדר 1/4 של לחם בכל מחבת מוכנה.
מפזרים 1/2 כוס עירית על כל אחד.
מפזרים כל אחד עם 1/4 של גבינת ברי, ואז 2 כפות פטרוזיליה ו 2 כפות טרגון.
מפזרים 3 כפות גבינה שוויצרית על כל אחד. מעל כל אחד עם חצי מהלחם שנותר.
יוצקים חצי מתערובת חלב-ביצה על כל אחד.
מפזרים 1/2 כוס עירית, 1/4 של ברי, 2 כפות פטרוזיליה ו 2 כפות טרגון על כל אחד.
מפזרים 3 כפות גבינה שוויצרית ו 1/3 כוס גבינת פרמזן על כל אחד. נקודה כל אחד עם 1 כף חמאה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.)
אופים פודינגים חשופים עד נפוחים וחום זהוב עמוק על גבי, על 1 שעה 10 דקות.