צ'יינה טאון צ' אר סיו צלעות ברביקיו או חזיר נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך רוטב הויסין, צלעות בייבי גב, רוטב char siu, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 23%. מתכונים דומים: חזיר סיני מבושל איטי aka Char Siu חזיר, Char siu (chashao, cha siu או char siew) חזיר, ו צלעות ברביקיו.
הוראות
1
מערבבים את החומרים המרינדה בקערה ומקציפים ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים את הבשר בשקית פלסטיק resealable (ייתכן שיהיה עליך יותר מאחד), להוסיף את המרינדה, לאטום בחוזקה, ולזרוק למעיל. להכניס למקרר לפחות 3 שעות או לילה.
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מחממים את התנור ל-300 ° F. (ניתן גם להשתמש בתנור מקורה. פשוט תניח את הצלעות על חוט ברזל מעל מחבת או על מחבת.) אם אתה משתמש בגריל גז, לכבות מבער אחד או שניים ולמקם את הבשר על המבערים מגניב. אם אתה משתמש גריל פחם, להגדיר אותו על ידי בנקאות הגחלים נגד צד אחד לבישול עקיף.
הסר את הצלעות מן המרינדה ומבשלים כ 1 שעה; ואז לצייר את הצד העצם של הצלעות עם מעיל של הדבש או רוטב סיו char. מבשלים 10 דקות, מלמטה למעלה; ואז להפוך את צד הבשר למעלה, לצייר עם יותר דבש או רוטב סיו שר, ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)