להעביר אורז תבלין או מטחנת קפה ולתת מגניב. תהליך מקורר אורז עד כמעט אבקה, להעביר קערה קטנה, ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את הצ ' ילי באותו מחבת ומבשלים על חום בינוני עד קלוי, 30 עד 45 שניות, רועד המחבת כדי למנוע שריפה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
להעביר את צ ' ילי תבלין או מטחנת קפה ולתת מגניב. דופק את המטחנה עד צ ' ילי קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מעבירים את הצ 'ילי לקערה עם האורז (האורז והצ' ילי יכול גם להיות הקרקע בנפרד עם מרגמה ועלי).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
5
מוסיפים לקערה בצל ירוק, מנטה, כוסברה, סוכר, רוטב דגים ומיץ ליים, ערבוב כדי לפזר את הסוכר. כיסוי ושמורה (הרוטב יכול להיעשות כמה שעות קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר). ניתן לאחסן במיכל אטום בחוזקה במקרר עד שבוע 1; עם זאת, הצבעים הבהירים ייעלמו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה